Ayatolla Khamenei: “Natens angreb var bare en lussing”

IRAN: Irans øverste leder Ayatollah Khamenei talte i dag med sit folk om nattens iranske angreb på amerikanske baser i Irak. Ifølge Khamenei var “Operation Matyr Soleimani” bare en “lussing”, og at reel hævn er en “helt anden diskussion”.

Det var i løbet af aftenen onsdag 8. Januar, at den iranske revolutionærgarde gennemførte “Operation Martyr Soleimani”. Ved at bombe de amerikanske militærbaser i nabolandet Irak, ønskede de at hævne det amerikanske attentat på Irans helt General Qassem Soleimani, der blev dræbt i et droneangreb sidste fredag ​​lige uden for Baghdad lufthavn.

Efter angrebene i Irak har USAs præsident Donald Trump fuldstændigt ændre retorik fra sin tidligere hårde krigsretorik mod Iran og siger nu, at han kun ønsker at gå videre med økonomisk krigsførelse mod landet.

Irans øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, talte også til sit folk onsdag. Khamenei hyldede Soleimani og bemærkede, at generalens martyrdom kun har tjent Iran.

“Hans martyrdød har bevist for hele verden, at [den] islamiske revolution lever, lige når nogle har antydet, at revolutionen er blevet svækket i landet,” sagde Khamenei, da han talte til alle begravelsesceremonierne for Soleimani i både Irak og Iran, som samlede store menneske skarer.

De løgnagtige amerikanere, som ikke engang er værdige til at blive måles med Soleimani, forsøgte at fremstille denne modige mand som en terrorist, men den iranske nation slog dem lige over munden.

“Bare en lussing”
Den iranske leder kommenterede også nattens angreb på amerikanske militærbaser, som efter sigende ikke dræbte nogen amerikaner:

– Alt om gengældelse og sådanne diskussioner er en helt anden sag. Foreløbig er en lussing blevet leveret til deres ansigt i løbet af natten.

– Det, der er vigtigt, når det kommer til konfrontationer, er, at militære handlinger som disse ikke er nok. Den vigtige ting er, at USA’s tilstedeværelse i regionen ophører, Khamenei fortsatte mens at “Death to America!” blev råbt fra publikum.


Ali Khamenei vælges, imod sin vilje, til Irans øversteleder i 1989, efter at revolutionslederen døde.

Nogle har spekuleret over, om nattens angreb bevidst blev planlagt, således at ingen amerikanere ville blive dræbt, for ikke at provokere USA til at slå tilbage mod Iran. Men Khamenei benægtede dette:

– Nogle argumenterer og skriver endda i aviserne, at vi skal handle på en måde, der ikke forstyrrer De Forenede Stater; dette er helt forkert. Det er helt i strid med Koranens befalinger.

Ifølge Ayatollah er det iranske folks opgave at skelne fjenden. Han var også meget præcis i, hvem der er Irans fjende:

– Jeg siger bestemt, at fjenden er Amerika, det zionistiske regime [Israel] og deres arrogante droner i virksomheder og institutioner!

Zionisterne har ført krig, splittelse og ødelæggelse, uanset hvor de satte fod, ifølge Khamenei, noget han mener “skal ende.”

USA ønskede at gøre Irak til en “malkeko”
Khamenei roste også det irakiske parlaments beslutning om at drive alle amerikanske tropper ud af landet.

“Amerikanerne ønsker, at Irak skal være som det tidligere afgudsdyrkende regime i Iran eller som Saudi-Arabien i dag – en region fuld af olie under deres kontrol, så de kan gøre, hvad de vil, en” malkeko “for at citere denne person,” sagde Khamenei. under henvisning til Donald Trump.

”Men de trofaste elementer og den irakiske ungdom og deres Marja’iya [religiøse ledere] modstod dette scenarie, og Haj Qassem [Soleimani] hjalp dem som aktive rådgiver og ærefuld hjælper,” fortsatte han.

Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei hyldede den shiamuslimske og den anti-zionistiske modstand Hezbollah, der lovede at “ødelægge Israel”, hvis USA angriber Iran. Foto: Voice of America (public domain).

Ayatollah hyldede også Hizbollah, der lovede om natten at “ødelægge Israel”, hvis De Forenede Stater forsøgte at forhindre Irans gengældelse. Uden Hezbollah, trænet af martyr Soleimani og en gang besejret Israel under hans kommando, ville Libanon også i dag være en zionistisk dukkestat ifølge Khamenei.

– Amerikanerne ønsker at rydde Libanon fra dens vigtigste faktor i uafhængighedskampen, som er modstanden [Hezbollah], så de ikke længere kan gøre modstand. Men pris Gud, Hezbollah er blevet stærkere dag for dag, og i dag er Hezbollah, Libanon’s hænder og øjne, og vores martyrs [Soleimani] rolle i dette har været af største betydning og værdi, sagde Khamenei.

Ifølge Khamenei lykkedes det Soleimani at bremse de amerikansk zionistiske planer, ikke kun i Irak, men også i Syrien, Libanon og Palæstina, hvor Soleimani har trænet anti-zionistiske forsvarsstyrker.

”Amerikanernes plan for Palæstina var at reducere den palæstinensiske kamp, ​​så den ryger i glemmebogen og at skræmme palæstinenserne fra at våge at tale om deres kamp. Denne mand [Soleimani] fyldte palæstinensernes hænder og sørgede for, at en lille region som Gaza kunne stå mod fjenden.

Kilde:
presstv

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Vestergaard says:

  Hej Nordfront.
  Er det muligt at i kan uploade videoen med Ayatolla Khamenei’s tale om “Natens angreb var bare en lussing” igen da den ikke virker ?

 • Christian says:

  Efter hvad jeg kan se, så virker begge videoer.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //