Banken efter mordbrand: lukker Nermans Swish og bankkonto

Efter at Freddy Nermann gik sit hus nedbrændt har Sparbanken Syd valgt at lukke for ikke kun hans swish men også hans private bankkonto. Som han betaler regninger med. Dette gør de for at forhindre folk i at støtte ham. 

For to uger siden blev der startet en indsamling til Freddy Nermann Hvis hus blev brændt ned. Politiet efterforsker sagen som værende mordbrand og alt tyder på at det var politisk motiveret da hans adresse var blevet lækket.  

Mange mennesker viste solidaritet med Nermann og donerede penge til ham. Efter weekenden besluttede hans bank – Sparbanken Syd – at lukke hans Swish konto (svensk mobilpay.) Som han modtog donationer på. Ikke nok med at banken nægtede sin kunde at havde Swish, så han kunne få donationer som støtte til at hans hus brændte ned. De valgte desuden også at lukke hans private konto ned som han har haft i lang tid.

Denne beslutning blev meddelt Nermann Da han fandt ud af at hans kort ikke virkede. De sagde at han havde fået en forklaring på det i posten problemet er bare han ikke har en postkasse længere. Og han fik heler ikke udleveret et nummer eller nogen han kunne tale med omkring den her meget absurde sag. Sagen er blevet givet til en advokat som nu vil kigge nærmer på det.

At svenske banker er menings undertrykker er ikke noget nyt. Men at en bank nærmest stiler sig bag en mordbrand og hjælper til med at ruinere en enkel person er måske det laveste, selv for en svensk bank.

                 

    Yderst ansvarlig for sparbanken syd er formand Hans Boberg som selv står skrevet bosat i en 7 mio. Villa på Hobyvägen 77 i Borrby. Hvis man vil stille spørgsmål ved bankens opførsel kan man kontakte ham på: +46 709-92 7712. 

 

Indsamlingen fortsætter! 

De som vil støtte Freddy Nermann kan sende kontanter til

Nordfront 
Box 52 
77222 Grängesberg 
Sverige 
Legg ved en lapp med teksten «Nerman» på. 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • HADER BANKEN says:

    FY FOR SATAN.

    Freddy skal bare have støtte!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //