Banneraktion i forbindelse med israelsk statsbesøg i Danmark

AKTION: I forbindelse med den israelske præsidents besøg i Danmark udførte Den Nordiske Modstandsbevægelse en aktion i Gilleleje natten inden Rivlin skulle besøge byen for at holde liv i fupfortællingen om holocaust. 

Den israelske præsident Reuven Rivlin besøger i dag Gilleleje for, sammen med blandt andre Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Kronprins Frederik, at markere 75-året for “redningen” af danske jøder.

Danmark var under krigen Tysklands allierede, med en selvstyrende regering og en bifaldende konge. Landet fungerede og det danske folk led ikke under den tyske hærs tilstedeværelse, som havde ordrer på at respektere Danmarks suverænitet. Netop for ikke at indgribe i Danmarks suverænitet og bibeholde det gode forhold til den danske regering, var deportationen af jøder i Danmark ikke iværksat, og først efter kommunister og folkeforrædere skruede op for sabotagen og den undergravende virksomhed, besluttede Hitler og Himmler i 1943, at jødedeportationen skulle iværksættes.

Imidlertid blev det ikke til nogen storstilet jagt på jøderne i Danmark. Som man kan læse i bogen “Danmark i Hitlers hånd“, hvilken blandt andet indeholder telegrammer, breve og notater fra Werner Best, som var rigsbefuldmægtiget i Danmark på tidspunktet, blev de danske jøder advaret om den forestående deportation, af Werner Best, og fik, i kraft af at flådepatruljeringen i farvandet mellem Nordsjælland og Sverige samtidig var suspenderet, indirekte frit lejde til at rejse til Sverige, hvilket viser, at det nationalsocialistiske Tysklands mål ikke var at fange jøderne for at aflive dem, men snarere blot ville have dem ud af landet.

Der var ingen der “skulle reddes”. Jøderne i Danmark måtte rejse, og de kunne frit rejse. Og af de cirka 6000 jøder i Danmark, blev kun 477, af de som af uvisse grunde ikke var rejst, arresteret og efterfølgende placeret i “de gamles ghetto” Theresienstadt; en “luksus”-lejr nord for Prag, hvor jøderne blandt andet måtte modtage pakker fra Danmark. De som ikke døde af høj alder eller sygdom, overlevede alle interneringen.

Så mens medierne i dag tænder for den sentimentale møgspreder, og statsministeren, Kronprinsen og andre mindes en forvrænget historie, minder vi, Den Nordiske Modstandsbevægelse, folket om at HOLOCAUST ER FUP!

Aktivister fra Rede 2 indtog i nat i denne forbindelse Gilleleje, hvor der blev hængt adskillige bannere op med denne tekst. Modstandsbevægelsens klistermærker blev også sat op overalt i området.
Læs også:
Danmarks ”befrielsesdag” – Befriet eller bedraget?


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Rigtig godt gjort!

 • Rigtig god aktion kammerater!

 • Godt lavet!

 • Holocaust bliver brugt som et trick, et fup nummer, mod vestlige folk. Det er en jødisk myte som de fortæller sig selv, og alle de kan udnytte.

  Jeg tror ikke på holocaust som det bliver prædiket for unge folkeskole elever: “6 millioner, glem aldrig!!”.
  Reelt set tror jeg at der døde omkring 100.000 til 130.000 jøder under 2. verdenskrig. Og jeg vil anskyde at mindst 80 % af de omkomne i koncentrationslejrene døde af “naturlige” årsager som sult, kulde og sygdom.

  Hvor mange døde under 2. verdenskrig? Mine beregninger, baseret på data fra (((Wikipedia))) er 103,72 til 119,26 millioner. Hvor stor en andel var jøder? Meget lille, omkring 0,135 %

  Så er der to andre pointer. Den første er: Ville det betyde noget hvis deres holohoax var sandfærdig? Hvis den tyske hær på systematisk vis havde gasset og brændt 6.000.000 uskyldige jøder, hvilken medskyld har du i det? Der er ingen grund til at det skulle have nogen påvirkning på vores kultur eller politik.

  Den anden er at jøderne var ansvarlige for at have startet 2. verdenskrig. Så 0,135 % omkomne er ikke en fair andel af krigens ofre. 100 % ville have været mere fair.

 • Arne Sørensen says:

  Stærkt gjort! Håber den israelske udsendte bliver gjort opmærksom på aktionen.

 • Anders Jonsson says:

  Suveränt bra agerat av danska kamrater i Nordiska motståndsrörelsen. JUDARNAS (och deras lakejers) lögner ska och måste bemötas med sanningen…varje dag och varje stund tills segern är vunnen.

  HS!

 • Forbandede landsforæddere og løgnere!
  Knus nazismen!

 • Buhu 😥

 • Hvordan er man landsforæddere når man vil bevare sit folk? Alle de “indvandrere” der kommer til landet er racister, fordi de siger der ikke findes nogen danskhed, men hvis du vil bevare dit folk er du racist? Det er dem der er racister, når de åbenlyst vil ødelægge alt hvad vi har opbygget de sidste tusinde år!

  Blod og slægt er folkegrunde som Grundtvig sagde.

 • Den Nordiske Modstandsbevægelse vil gøre Norden fri igen, og stoppe befolknings udskiftningen af det Europæiske folk, vi vil kæmpe for at den globalistisk elite mister deres magt og vi får selvbestemmelse igen, så landsforæddere er vi ikke, og når det kommer til løgnere så undersøg hvilken løgne befolkningen er blevet bildt ind ang Holocaust,EU osv.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //