Banneraktion i Nyborg

AKTIVISME: Aktivister på Fyn gennemførte lørdag eftermiddag en banneraktion på en motorvejsbro ved Nyborg.

Billister på motorvejen mod Sjælland kunne lørdag eftermiddag læse et af Den Nordiske Modsatndsbevægelses vigtigste budskaber, nemlig Masseindvandring = Folkemord.

Der findes ingen vigtigere sag for Danmarks og Nordens folk end netop modstanden mod masseindvandring og det folkemord på hvide mennesker masseindvandringen er.

Den folkeforræderiske regering, som cirkushest i et skinhelligt politisk system, som udgiver sig for at virke for danskeren og Danmark, men i realiteten ser danskeren som blot en slave for økonomien, og Danmark som kun en vasalstat under globalist-overherredømmet, har tilladt den hvide danske befolkning at blive truet af udskiftning af en importeret racefremmed befolkning, oversat til; udryddet til fordel for en zionistisk herrefolksidelogi.

Det er ikke for sent at tage magten tilbage og redde folket fra undergang, og Den Nordiske Modstandsbevægelse er den eneste politiske organisation som tilbyder en løsning uden påvirkning og indblanding fra selvsamme aktører, som tilvejebragte den krise vi står over for.

Tag del i kampen for retten til en fremtid for det hvide folk!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Vigtigt budskab og vigtigt at vise at der er nogle der arbejder aktivt på at gøre en forskel for Danmark og Norden.
    Frem for at gøre det de fleste utilfredse mennesker gør, nemlig at side bag skærmen og brokke sig og sige nogle burde gøre noget

  • Vi skal ikke undervurdere konceptet: tanke, tale og så handling. Derfor er skærmarbejde lige så vigtigt fordi de færreste stadig er ved “tanke”.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //