Banneraktion i Randers: Folket Først!

AKTIVISME: Bilister i Randers kunne fredag eftermiddag se et banner fra Den Nordiske Modstandsbevægelse opfordre til kamp.

Fredag eftermiddag var en mindre gruppe aktivister i Randers med et opråb til folket om at tage del i kampen for et frit Norden.

På banneret stod “Folket først! Tag del i kampen!”

Den Nordiske Modstandsbevægelse er en nationalsocialistisk kamporganisation, som kæmper for udbredelsen af den nationalsocialistiske verdensopfattelse og for et magtskifte til en nationalsocialistisk forvaltning af nationen.

Nationalsocialisme sætter altid folket først! Folket før økonomi. Folket før kapitalisme. Folket før handelsaftaler. Folket før slavebindende renter. Folket før “internationale forpligtelser”. Og det er den nationalsocialistiske stats fornemmeste opgave, at beskytte og bevare det folk som på enhver måde udgør nation og i den sidste ende stat.

Nationalsocialisme er folkefællesskab. Et fællesskab bestående af folket – defineret som biologiske folkefæller, og ikke masseindvandringens indførte “nye danskere”.

Vær med til at redde Danmark ud af bankvældets knugende greb, stoppe masseindvandringen, befri folket fra renteåget, løsrive nationen fra folkefjendtlige internationale organisationers magt, opbygge en national økonomi som gavner folket og ikke kapitalisterne. Vær med til at skabe en sikker og tryg fremtid for folk og nation!

LÆS: DEN NORDISKE MODSTANDSBEVÆGELSES POLITISKE VISION

Flere og flere danskere vågner op til erkendelsen af, at det nuværende politiske system ikke sætter folket først.

Tag del i fællesskabet og kæmp for dit folks fremtid.

 

Ansøg i dag!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Godt arbejde kammerater!

 • Flere af sådan aktioner

 • Redaktionen says:

  Smukt og rigtigt budskab. Folket først – altid.

 • Hil sejr!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //