Basisaktivisme i Albertslund

Sympatisører af Modstandsbevægelsen har spredt propaganda i Albertslund.
 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Britta Hansen says:

  Al historie viser, at multikulturalisme er et umuligt projekt

  Det er interessant med multikulturalismen.

  På intet tidspunkt i verdenshistorien har det kunnet lade sig gøres at danne multikulturelle samfund (med undtagelse af USA og Romerriget). Men USA er jo også et land skabt af indvandrere for indvandrere. Derfor lader multikulturalismen sig gøre og dette jo heller ikke uden problemer.

  Men Europa er ikke skabt af indvandrere for indvandrere. De europæiske lande består for det meste af små kongedømmer, og det europæiske nationalitetsbegreb er et andet end det amerikanske.

  Man ved det i Østeuropa. Der findes ikke noget mere fremmedfjendsk end østeuropæerne fordi at de har erfaret at multikulturalisme er et dødsdømt projekt. Tag bare Bosniens krigen i 1995. Hvad handlede krigen om? Multikulturalisme. Hvad handler Israel Palæstina konflikten om? Multikulturalisme.

  For Danmarks vedkommende har man gjort sig sine spæde erfaringer med multikulturalismen. Det er ikke mere end 40 år siden, at de første gæstearbejdere ankom fra Tyrkiet. Hvordan synes i selv projektet er gået?

  Når nu multikulturalisme er så umuligt et projekt kan det jo undre én at man fra dansk og europæisk side fortsat forsøger sig med projektet. For al historie viser jo, at multikulturalisme er et umuligt projekt.

  Kan multikulturalisme lade sig gøre?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.