Beboere er bange for lokale unge i Vejlby Vænge

MULTIKULTUR: Små poser og pengesedler skifter dagligt hænder blandt grupper af unge mænd på en parkeringsplads i Aarhus-bydelen Vejlby-Risskov. Beboerne i boligområdet Vejlby Vænge har længe været utrygge og skræmte på grund af de racefremmedes mistænkelige aktiviteter.

TV2 har lavet en række optagelser med skjult kamera i boligområdet Vejlby Vænge i Aarhus.

Det sker, fordi beboerne i boligområdet længe har været utrygge på grund af unge menneskers adfærd.

I en ny måling siger 42 procent, at de undgår steder, fordi de føler sig utrygge, mens 41 procent siger, at det gør de ikke.

De skjulte optagelser viser unge racefremmede mænd, der køber og sælger, noget der sandsynligvis er narko. Flere står med store bundter pengesedler.

 

Lignende problem i sommeren 2014

Allerede i 2014 kunne Den Korte Avis skrive om lignende problemer i Vejlby Vænge.

Over sommeren i 2014 var området omkring bebyggelsen Vejlby Vænge, Ellevangskolen og Ellevang Kirke hærget af en bandelignende gruppe, som laver hærværk på biler begår, indbrud og skaber utryghed omkring sig med støjende og provokerende adfærd.

»Under normale omstændigheder ville jeg ikke have noget problem med lade min datter gå alene rundt i området, hvis hun var lidt ældre. Jeg ville heller ikke have noget problem med at gå hen forbi skoleområdet, når jeg luftede hund. Men nu kan jeg godt finde på at vælge en anden vej, for jeg vil ikke opsøge problemer. Og min kone ville aldrig, aldrig gå derned nu. Sådan er der mange, der har det. Det er meget utrygt«, sagde en beboer dengang til Jyllandposten.

En beboer fortalte, at det er rigtigt, at bøllerne kommer udefra, og at flertallet ser ud til at være indvandrere med trimmet hår.

Utrygheden er ifølge en beboer så stor, at mange indretter sig efter det. Beboerne har også sat gang i sms-kæder for at advare og beskytte hinanden.

Sådan var det altså allerede i 2014.

Kilde:
Den Korte Avis
TV2


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Alexander says:

    Det samme sker i Veriparken, Risskov. Biler der holder foran forskellige opgange, sorte der kommer ned med små poser, og så sker der et lille byt, og så kører bilerne.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //