Befolkningsudskiftning: En konspirationsteori eller international politik?

RED ICE TV: Er udskiftningen af europæere med stemmekvæg fra den tredje verden en farlig konspirationsteori eller international politik orkestreret af globalister? 

I et interview med Henrik Palmgren fra Red Ice TV diskuterer den politiske kommentator Write Winger sin seneste artikel: A Murderer’s Conspiracy Theory or International Policy? I første del af interviewet diskuterer de to blandt andet hvordan den politiske elite forsøger at begrænse muligheden for at diskutere demografi, masseindvandring og fødselsrater i kølvandet af Brenton Tarrants angreb på Al Noor-moskéen i Christchurch, New Zealand.

Red Ice TV er en alternativ TV- og radiokanal som dækker politiske og sociale sager fra et europæisk perspektiv.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Red Ice er guld. De gør et virkelig stort stykke arbejde. Kan kun anbefale folk at støtte dem ved at oprette medlemsskab på redicemembers.com – de bliver nok også snart shoah’d fra youtube alligevel. De er lidt for tæt på sandheden til at kunne overleve dér.

  Noget andet: Læste lige dette på TV2 (ikke relateret til artiklen, men fik en sjov idé):

  “Stående applaus fra lærere til udskældte elever: Vi støtter deres ytringsfrihed”

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-29-staaende-applaus-fra-laerere-til-udskaeldte-elever-vi-stoetter-deres

  Disse venstreorienterede (sandsynligvis marxistiske) lærere på Ørestad Gymnasium bifalder venstreradikale i deres morbide adfærd ved at støtte deres ytringsfrihed (De kastede ting efter nogle fra NB).

  Men gad vide om de selvsamme lærere mv. ville støtte ytringsfriheden hvis nogle stykker fra NRM lavede en aktion på Ørestad Gymnasium?

  Kunne være en god måde at udstille deres dobbeltstandard på. Det burde tilmed filmes.

  – Det skal lige siges, at jeg ikke støtter NB og synes, at de er nogle jødeleflere – jeg så blot en mulighed i den her situation.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //