Bekræftelse gennem materialisme – eller gennem dine handlinger?

IDEOLOGI: Aktivisten Jerry Olsson skriver her om folkets fangenskab i materialismen og hvordan nationalsocialismen individet og siden hele folket.

Folk i dag er opdraget til at se deres eget værd i de materielle ting, de ejer. Hvilken bil man har, hvilken telefon man har, hvilket tøj man har – det er alt sammen afgørende for, hvor godt et menneske man er. Det eneste, der tæller, er, hvad man har råd til at købe, og hvis man ikke har råd til alle disse ting, er man et dårligere menneske end de andre, man passer ikke ind i gruppen.

Denne tankegang spreder sig videre til vores børn, som allerede i folkeskolen og gymnasiet i dag bedømmer hinanden efter tøj, telefoner, el-scootere og alt det andet, man »skal have« i dag. Som nationalsocialist anser jeg det for ret indlysende, at dette er forkasteligt af flere grunde, som jeg vil berøre her.

Vi nationalsocialister, der aktivt kæmper mod dette fjendtlige globalistiske system, bekender os til helt andre værdier, værdier, der er evige:

  • Blod, folk og familie.
  • Jord, naturen, som vi er en del af, og som forsørger os.
  • Hæder, loyalitet over for vort folk og dem, der vil komme efter os.
  • Ære, at gøre sit yderste i alle situationer.
  • Pligt, uanset hvad det koster, at gøre det rigtige for vores efterkommere.

Disse værdier er i os og kan ikke tages fra os ved at udelukke os fra arbejdspladser, lukke os ude fra materiel »velstand« eller endda ved at spærre os inde. Det er dog generelt metoder, der effektivt virker på de fleste borgere, fordi den største skam, folk i dag kan forestille sig, er at have en dårligere standard end naboen, ikke at kunne give deres børn nyt tøj eller den nyeste mobiltelefon. Eller endda den katastrofale tanke om at skulle køre rundt i en ældre bil end de andre på arbejdspladsen; dette er ting, folk er opdraget til at skamme sig over.

Hele pointen med dette system er, at vi alle skal producere en enorm værdi i form af penge for en anden, da der i enhver større virksomhed er folk i toppen, som ønsker at tjene penge på dit arbejde. Du er bundet op i dette system ved at blive tvunget til at låne penge, penge som bankernes ejere så opkræver renter af dig. Man sidder fast i et hamsterhjul, hvor man konstant må arbejde for at generere store summer, som så går til virksomhedsejere, bankernes ejere, masseindvandring og så videre.

Hvis man holder op med at generere disse penge, vil man i værste fald blive udsat for skammen over ikke at kunne tage sig af sine børn på en »god« måde, man kan miste sin bolig (som faktisk er ejet af banken), og man kan miste sin bil – og det er tanker, som de fleste i dag ville have svært ved at leve med.

Hele tiden overbevises man om, at alt dette er for din egen skyld, det er godt for dig og dine børn at have en høj materialistisk standard, og aldrig nogensinde bliver det nævnt, at det er andre mennesker der bliver rige af dit forbrug.

Den dag man kan give slip på disse tanker om skam og skyld overfor samfundet, vil man forstå, hvad vi allerede har forstået i lang tid: at ens virkelige værdi er de handlinger man udfører for at redde sig selv, sine børn og i sidste ende hele sit folk fra dette system, der gør milliarder af mennesker på jorden til lænkede slaver, kun for at en rig globalistisk elite kan blive endnu rigere.

Den dag er du velkommen til at kæmpe med hjerte og sjæl side om side med os og mod den igangværende undertrykkelse. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde et eneste minut af det, hverken nu eller på dit dødsleje.

Vi vil føre kampen mod globalisme og undertrykkelse, for blod, jord og ære til sidste bloddråbe, hvis det er det, der skal til. Dem, der ofrer sig selv i den kamp, ​​er dem, der står i den højeste værdi for mig, uanset hvad bil de kører eller hvordan de bor.

Hvis du er parat til at give slip på de usunde værdier, samfundet har opdraget dig med og i stedet uselvisk ofre alt, hvad du behøver for et bedre samfund, så har kampen brug for DIG, og tiden er NU. Træf et revolutionerende valg og ansøg om medlemskab af Den Nordiske Modstandsbevægelse!

/Jerry Olsson


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //