Belgisk vaccineforsker: «Menneskeheden risikerer at forvandle et ganske harmløst virus til et monster»

CORONAVACCINE: Massevaccinering kan gøre «ondt værre» ifølge en erfaren belgisk vaccineforsker.

Geert Vanden Bossche.

Den belgiske vaccineforsker Geert Vanden Bossche kritiserer i et dokument den igangværende massevaccination mod Covid-19-virus, hvori han advarer om, at dette kan få store konsekvenser for menneskets fremtid.

Forskeren har en doktorgrad i veterinærmedicin og har sit fagområde inden for virologi, immunologi og molekylærbiologi. Han har også tidligere arbejdet på Bill and Melinda Gates Foundation’s vaccineprogram.

Han påpeger, at antistoffer dannet ved vaccination udkonkurrerer menneskers naturlige bekæmpelsesevner mod virusinfektioner, hvilket han mener fremmer mutationen af ​​mere aggressive virusgenskaber.

– Dette vil sandsynligvis påvirke yngre menneskers naturlige modstandskraft, som takket være et veltrænet medfødt immunsystem klarede sig mod sygdommen under den første bølge, skriver Bossche.

Forskeren præsenterer problemestillingen med, hvordan resistente bakteriesygdomme opstår:

– Udbredt brug af antibiotika er almindeligt kendt for at skabe et alvorligt globalt problem med modstandskraftige mikrober, men ingen ser ud til at bekymre sig om virussenes modstandskraft over for vacciner, som anvendes i massevaccinationsprogrammer under en igangværende pandemi, påpeger han.

Den erfarne vaccine- og virusforsker peger på, at massevaccinationer er kriminelle, og skriver advarende om, at «menneskeheden risikerer at forvandle et ganske harmløst virus til et monster».

Se hans interview med kanalen Pandemic Podcast, hvor han uddyber dette yderligere:

Kilder:
Geert Vanden
Bossche

eMedEvents.com
Youtube – Pandemic Podcast


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //