Berygtet radiojøde sammenligner Kanye West med Hitler

JØDISK MAGT: Den jødiske radiopersonlighed Howard Stern er træt af, at Kanye Wests »opførsel« bliver undskyldt med at sige, at han »beklager«. Nu sammenligner Stern Kanye West med Adolf Hitler og kræver, at han stilles til ansvar for sine udtalelser mod jødisk magt.

Jøden Howard Stern (til venstre) sammenligner rapperen Kanye »Ye« West (til højre) med Hitler. Fotos: Bill Norton, CC BY 2.0 / Cosmopolitan UK, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons.

Rapperen Kanye »Ye« West har vakt vrede hos den jødiske magt-bevægelse efter adskillige pro-hvide og anti-jødiske udspil for nylig. West har blandt andet båret en »White Lives Matter«-T-shirt og skrevet om »death con [sic!] 3« mod jøder, der forsøger at censurere ham på sociale medier.

Den jødiske radiolegende Howard Stern har nu fået nok af Kanye West og siger i sit omdiskuterede USA-baserede radioprogram »The Howard Stern Show«, at rapperen skal »holdes til ansvar«.

— Jeg vil næsten ikke lægge energi i Kanye West-karakteren. Jeg vidste ikke meget om Kanye West [før]. Jeg er ikke så meget for rapscenen, men han er, du ved… Jeg er virkelig træt af, at folk undskylder hans opførsel ved at sige »men, han er bare psykisk syg«, siger Stern.

– Det var [Adolf] Hitler også, men nogen valgte ham til at lede et land, tilføjer Sterns afrikanske medvært Robin Quivers.

Det, Stern og Quivers henviser til, er, at Kanye West selv er kommet ud med, at han lider af bipolar lidelse.

Stern klager også over, at medierne giver Kanye West opmærksomhed, samtidig med at han synes, det er godt, at medierne »udstiller ham«.

— Men herregud, hvad har den her fyr rodet sig ind i, det er de samme gamle ting med jøder, du ved, fortsætter Stern.

De to radiotalere oplyser desuden, at udfaldene de facto ikke kan handle om ægte psykisk sygdom, da de ikke mener, at han fik lov til at være gæst i tv-programmer, hvis han var rigtig syg. Med dette in mente, mener Stern, at Kanye West skal »holdes til ansvar« for sine kommentarer om jøder.

– Det er så deprimerende. Jeg mener, Kanye plejede at være sjovt skør. Nu er han ligesom Hitler, klager Stern.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //