Biden-administrationen bliver den mest jødiske nogensinde

JØDESPØRGSMÅLET: Den kommende Biden-administration er blevet hyldet af massemedier som en retur til normalitet og kompetence, samt en sejr for «mangfoldighed». En nærmere granskning viser imidlertid, at Bidens team er alt andet end mangfoldig.

«Rachel» Levine, jøde, transvestit og USAs nye assisterende sundhedsminister under Joe Biden. Foto: Public Domain.

Nu hvor Donald Trumps præsidentskab har nået sine sidste timer, står en række individer klar til at bringe Det Hvide Hus tilbage til det nyliberale status quo, som blev forstyrret af den Trumpistiske populismens fremvækst i 2015. Den kommende administration er blevet hyldet af en amerikansk elite træt af Trumps destabiliserende krumspring som en sejr for mangfoldighed, hvilket kun er realiteten, hvis man betragter ordet «mangfoldighed» som synonymt med «under jødisk kontrol».

Først og fremmest har vi præsidenten selv og hans vicepræsident. Ifølge Times of Israel har alle tre af Joe Bidens voksne børn (hans datter, Naomi, der døde i en bilulykke i 1972 kun et år gammel) giftet sig med jødiske familier. Dette betyder, at alle syv af Joe Bidens børnebørn er jødiske. Kamala Harris er gift med jøden Doug Emhoff.

Blandt de mest eftertragtede og prestigefulde stillinger i den nye administration finder vi næsten udelukkende jøder. For det første har vi den nye stabschef, jødiske Ron Klain, der arbejdede som stabschef for både Joe Biden og Al Gore gennem deres respektive terminer som vicepræsident for USA. Klain fungerede også som stabschef for Janet Reno, den berygtede amerikanske justitsminister, der var ansvarlig for Waco-massakren i 1993, hvor 76 amerikanere (inklusive 20 børn) blev brændt levende af FBI.

Derefter har vi den nye udenrigsminister, jødiske Antony Blinken. Blinken er kendt som talsmand for blandt andet krigen i Irak i 2003, interventionen i Libyen i 2011 og beskrev Israels angreb på Gaza i 2014, hvilket resulterede i massakren på flere tusinde palæstinensiske civile, som «selvforsvar». Blinkens vicesekretær, Wendy Sherman, er også jødisk.

Den nye finansminister, jødiske Janet Yellen, er tidligere chef for «The Federal Reserve», USA’s centralbank. I modsætning til mange af de andre poster har posten som finansminister ofte været besat af jøder. Hendes forgænger, Steven Mnuchin, er også jødisk, og det har længe været spekuleret i, at den allerførste amerikanske finansminister og landsafader, Alexander Hamilton, også var jødisk.

Justisministerposten går til jøde og advokat Merrick Garland, som den tidligere præsident Barrack Obama nominerede som dommer ved den amerikanske højesteret i 2016, men blev blokeret af det republikanske senat.

Den nye amerikanske sikkerhedsminister, hvis kontor inkluderer ansvar for den stadigt voksende overvågning af amerikanske borgere, bliver jøden Alejandro Mayorkas. Mediernes forsøg på at distrahere fra Mayorcas jødiske identitet har inkluderet, at rose ham som den første indvandrer, der varetager embedet (Mayorca er oprindeligt fra Cuba) og som en repræsentant for latinamerikanere. Ifølge Jerusalem Post er Mayorca ikke kun dybt knyttet til sin identitet som jøde, men udarbejdede en aftale, der automatiserede delingen af ​​cyberdata mellem USA og Israel i 2016.

Vi har desuden den nye efterretningsdirektør, jødinden Avril Haines. Igen blev det banale faktum, at hun er den første kvinde, der tiltrådte embedet, brugt som et latterligt forsøg på at distrahere fra hendes jødiske identitet. Ud over at henvise til en lang karriere i CIA, endte Haines i en kort kontrovers, da det blev kendt, at hendes arbejde som konsulent for «Palantir Technologies» var blevet slettet fra hendes biografi kort efter at hun blev officielt medlem af Bidens valgkampagne. Palantir er et amerikansk teknologiselskab, der specialiserer sig i cyberspionage og er meget berygtet for sine forbindelser til israelsk efterretning.

Endelig har vi den nye assisterende sundhedsminister (Assistant Secretary for Health), Rachel Levine, der ud over at være jødisk adskiller sig ved at være den første «transseksuelle» (det skal bemærkes, at den medicinske terminologi er kønsdysfori og blev klassificeret som en mental lidelse i DSM så sent som i 2013, hvor den blev fjernet på grund af politisk pres) føderale embedsmand i USA nogensinde. Biden-administrationen kan således prale af en mangfoldighed, der består af mandlige jøder, kvindelige jøder, indvandrerjøder, latinojøder, transvestit-jøder og alle andre typer jøder, man kunne ønske sig i en ægte regnbuekoalition.

Jøder udgør 2% af den amerikanske befolkning, og ud over at dominere den finansielle sektor gennem Wall Street og amerikansk kulturliv gennem Hollywood, har de nu direkte kontrol over majoriteten af strategisk vigtige positioner i den amerikanske regering under en præsident, der viser klare tegn på forfald og demens og vil efter alt at dømme være helt ude af stand til at lede sin egen administration. Ansvaret for faktisk at styre det amerikanske statsapparat påhviler således hans nærmeste underordnede, ergo, jøder.

Og alligevel ville man blive beskrevet som en paranoid konspirationsteoretiker af traditionelle medier (og endda alternativer som Resett og Document), hvis man så meget som antyder, at USA kontrolleres af jøder.

LÆS OGSÅ:
Dagens video: Jødespørgsmålet

Kilder:
The Times of Israel
Fash The Nation
The Jerusalem Post
The Intercept
TRTworld


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Den bliver svær at stikke for den næste Jødiske marionet præsident dukke, men mon ikke at det lykkes


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //