Biden: »Hvide ekstremister er en større trussel end IS og al-Qaida«

USA: Hvide nationalister er en større trussel end terrorister, ifølge Joe Biden.

Den amerikanske præsident Joe Biden har besøgt Tulsa for at fejre 100-årsdagen for raceoptøjerne i Tulsa, en hændelse hvor en stor gruppe væbnede sorte åbnede ild og dræbte ti hvide mennesker, hvilket igen førte til optøjer, hvor 26 sorte døde. Imidlertid hævder Biden i en tale, at såkaldte hvide ekstremister udgør en større trussel mod USA end terrorister.

»Racemassakren« i Tulsa er en blodanklage mod hvide amerikanere, der blev genoplivet i 2019, da tv-serien »Watchmen« (lavet af jøden Damon Lindelof) henviste til den historiske begivenhed på en latterligt propagandistisk måde:

Scenen viser også dobbeltdækkerfly kontrolleret af hvide, der smider brandbomber over byen, en fortælling som der ikke er noget bevis for. Jeg udfordrer læseren til, i det hele taget, at spekulere over, hvordan du ville kaste en brandbombe (for ikke at nævne antænde den i et fly i bevægelse) i en dobbeltdækker fra 1920’erne.

Tulsa-massakren var faktisk intet andet end en anden række sorte optøjer, hvor afroamerikanere brændte deres egne nabolag ned, ligesom de gjorde i regi af BLM sidste sommer. Myten om, at hundreder af sorte døde, stammer fra en rapport fra 2001, 80 år efter at den såkaldte massakre fandt sted, baseret på i bedste fald yderst mistænkelige vidnesbyrd fra sorte. Dokumentationen udført på tidspunktet oplyste om 36 dødsfald, hvoraf 10 var hvide mænd skudt af sorte, hvilket var gnisten, der startede optøjerne i første omgang.

Udgravninger af kirkegårde i Tulsa, som startede sidste år, med det formål at finde stærke beviser for den mytiske massakre, har hidtil ikke kunnet opdrive noget særligt. Efter at have gravet på en kirkegård i flere måneder har arkæologer indtil videre fundet 12 kister. På en kirkegård. Endeligt bevis for, at hundredvis af sorte blev nedslagtet af hvide for hundrede år siden.

Det mest fascinerende aspekt af Tulsa-fænomenet er, at vi kan se narrativer i stil med »holocaust«-fortællingerne blive konstrueret lige foran vore egne øjne. Hvad er formålet med dette? At retfærdiggøre yderligere undertrykkelse af hvide amerikanere, som tyskere er blevet undertrykt siden 1945. Tag ikke mit ord for det, tag præsidentens:

Som jeg sagde i Kongressen, er det ifølge efterretningstjenesterne, terrorisme begået af hvide ekstremister den mest dødelige trussel mod hjemlandet i dag. Ikke ISIS, ikke al-Qaida, men hvide ekstremister. Det siger jeg ikke. Det er efterretningstjenesterne, der gør det.

Biden lovede også, at hans administration snart vil præsentere en bredere strategi til bekæmpelse af indenlandsk terrorisme og hadkriminalitet.

Det er uklart, om Biden mener, at såkaldt hvid ekstremisme er terrorisme i sig selv. Hvilke såkaldte hvide ekstremister som udfører terrorisme, eller hvordan denne type terrorisme udtrykkes, fremgår heller ikke af Bidens tale.

Efter at have talt om hvid ekstremisme diskuterer Biden, hvem ofrene er ved at nævne hadforbrydelser mod jøder og asiater i USA, hvoraf sidstnævnte er steget i antal under Bidens præsidentskab. At dømme efter vidnesbyrd, retssager og video af overfaldene er det hovedsageligt sorte overfaldsmænd, ikke hvide. Tal fra New York viser, at 55 procent af de mistænkte gerningsmænd af hadforbrydelser mod asiater er sorte og kun 10% er hvide. Sorte udgør 14 procent af USAs befolkning.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anonym says:

    Ja jøderne lyver sygt meget. Kan klart anbefale Nation of Islams bog omkring Leo Franks retssag. Alex Linder har lavet en lydbog af den. Endnu et tilfælde af jøder og forrædere der ændrer på historien.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //