Biden knæler foran den israelske præsident: Sværger ubetinget støtte til Israel

JØDISK MAGT: Præsident Joe Biden knælede under et møde med Israels præsident Reuven Rivlin sidste mandag i Det Hvide Hus. Præsident Rivlin og hans stabschef Rivka Ravitz kunne ses grine af Biden under den ydmygende scene.

Foto: Twitter

»Endelig, noget der virkelig opfylder definitionen af ​​Guds helliggørelse«, tweetede Yossi Elituv fra Michpacha (som oversat af Google). »Præsident Joe Biden knæler til ære for den ultra-ortodokse Rebecca Ravitz, der kombinerer to vigtige karrierer: en mor til 12 børn og lederen af ​​det afgående personale ved præsidentens hus. Ravitz skal nok nå langt«.

Det israelske magasin Kipa.co hævdede fredag, at Biden »knælede til ære for Ravitz« efter at have fået at vide, at hun har fået »ikke mindre end 12 børn«.

»De to præsidenter talte langvarigt om forpligtelsen til at styrke forbindelserne mellem de to lande«, rapporterede Kipa.

»Mit engagement i Israel er velkendt og hugget i sten«, sagde Biden ifølge Kipa. »Dette inkluderer en utvivlsom forpligtelse til Israels selvforsvar. Jeg kan sige jer, at Iran aldrig vil modtage atomvåben, så længe jeg er ved magten«.

I 2015 blev Rivkah rost af ortodokse jødiske aviser, efter at hun nægtede at bukke for paven, fordi »hun ifølge halakha (jødisk lov), ikke må bukke for ham på grund af korset han bar« og nægtede at ryste hans hånd »fordi hun er opmærksom på halakha«, ifølge Israel National News.

Paven svarede angiveligt ved at dække sit kors med hånden og bøje sig for hende.

Rivlins kontor formåede dog at udføre lidt »damage control« ved hjælp af en anonym kilde, der hævdede, at Rivkah bukkede for paven, før billedet blev taget.

Mange konservative var hurtige til at kritisere Obama for at bukke for udenlandske ledere da han var præsident, men af en eller anden grund har de intet at sige om denne langt mere ydmygende episode.

Kilde:
Information Liberation


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Antizionist says:

  Hvis Israel var USA’s dukkestat, som man venstreorienterede påstår,, ville man så ikke se Israels præsident gøre sådan noget lignende og ikke denne vej rundt? Kunne det være, USA er Israels dukkestat?

 • Torben Have says:

  Nogen påstår, at Israel er USA`s 51 sinds tyvende stat.

  Nej, det er omvendt!

  Jvf. billedet ovenfor.

 • revven rivlin er isrealisk president

  en ven er dansk og riv er dansk

  det kan man ikke hedde


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //