Bidens »anti-terror«-program mod politisk opposition undersøges

USA: Bidens såkaldte antiterrorprogram har gradvist ændret sin målgruppe i dag defineret som »nynazister«  som omfatter alle kritikere af kulturmarxisme og masseindvandring.

USA’s præsident Joe Biden. Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Dokumenter, som Media Research Center (MRC) har fundet, viser, at Bidenadministrationen bruger et såkaldt 40 millioner dollars tilskudsprogram fra Department of Homeland Security (DHS), som angiveligt er øremærket til antiterrorismeformål, i sine bestræbelser at ramme organisationer og medier, som er kritiske over for masseindvandring og/eller omfavner traditionelle værdier.

Targeted Violence and Terrorism Prevention Grant Program (TVTP) blev etableret af DHS i 2011 med det angivelige formål at bekæmpe alQaeda, men programmet er blevet væsentligt udvidet af Bidenadministrationen. TVTP inkluderer nu en række »initiativer til mediekendskab og kritisk tænkning online« , hvoraf de mere radikale beskylder organisationer/medier, der er kritiske over for masseindvandring og/eller kulturmarxisme, såsom LGBTQ, for at »gøre amerikanere til voldelige nynazister«. De »anklagede« omfatter Breitbart News, Turning Point USA (TPUSA) og Heritage Foundation.

Under Biden har programmet tildelt 80 bevillinger i alt 39 611 999 dollars. 52% af bevillingerne er gået til offentlige institutioner og 48% til private organisationer.

En af modtagerinstitutionerne, University of Dayton (UD), har brugt sine DHSpenge til at skabe et uddannelsesprogram, der hævder, hvordan Breitbart News, Fox News, Heritage Foundation, National Rifle Association, PragerU og Republican National Committee blandt andre »fremmer radikalisering den yderste højrefløj«.

»DeSantis ønsker at gennemføre det andet holocaust«

Disse ret konservative organisationer præsenteres af udenrigsministeriet i en »højreradikaliseringspyramide« med »mainstream reaktionære« i bunden og »de voldelige militante nynazister« i toppen.

Ifølge MRC sammenligner et af de DHSfinansierede seminarer tidligere præsident Donald Trump med den cambodjanske folkemorder Pol Pot og hævder, at Floridas guvernør Ron DeSantis har til hensigt at gennemføre »et nyt holocaust«.

En række andre seminarer med samme finansiering inkluderer foredrag af Michael Loedenthal, et medlem af Antifa som går ind for og organiserer ulovlige handlinger i »kampen mod højreekstremismen«. »Mange af de ting, vi gør, er ulovlige,« siger Loedenthal i et af disse foredrag.

Loedenthal bruger også et af de DHSfinansierede seminarer til at presse for censur og finansiel sortlistning og forklarer, hvordan »antifascister« presser platforme som »GoFundMe, Patreon, PayPal og Venmo« til at nægte at tilbyde deres tjenester til organisationer, der er fjendtlige over for venstreekstremister.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //