Bidens nye »sandhedsminister« ønsker at kunne redigere andres tweets

CENSUR: Lederen af ​​Joe Bidens nye departement for misinformation ønsker at kunne gå ind og redigere brugeres opslag på Twitter. Dette er for at forhindre, at ikke-tilladte holdninger spredes uanfægtet på platformen.

Foto: U.S Embassy Vienna (CC BY-ND 2.0). Nina Jankowicz, chef for Joe Bidens nye Departement for Misinformation.

Det amerikanske regime, med præsident Joe Biden i spidsen, har startet et nyt »Disinformation Governance Board«, et slags propagandaministerium, der vil kontrollere informationsstrømmen i samfundet på en måde, der er til gavn for regimet.

Som leder af det nye agentur har Biden udpeget en ung jøde ved navn Nina Jankowicz, som trods sin unge alder, allerede har gjort sig bemærket som en venstre-liberal fortaler for kulturmarxisme og antirussisk propaganda. Jankowiczs kritikere har allerede udnævnt hende til »Bidens sandhedsminister«.

Det nye departement for misinformation er knap blevet dannet, før Jankowicz nu kræver fuld adgang til Twitter for sig selv og sine allierede. Det fortæller hun i en video, der lige nu cirkulerer rundt, af hvad der ser ud til at være en slags zoom-møde. De øvrige deltagere er ikke blevet identificeret, men bizart nok bærer to af dem covid-mundbind, selvom mødet er digitalt.

Misinformationschefen ønsker altså, at hun og andre »rettroende« skal kunne redigere deres egne kommentarer ind på andre brugeres tweets, hvis budskaberne ikke er ønskværdige, meget på samme måde som Twitter selv gjorde på opslag, der går imod det gældende corona-narrativ.

 

Skælver ved tanken om ytringsfrihed

I betragtning af Tesla-grundlæggeren Elon Musks forestående opkøb af Twitter og hans planer for ytringsfrihed på platformen, er det stadig uvist, om man vil imødekomme »Bidens sandhedsminister«.

– Jeg skælver ved tanken om, at ytringsfrihedsfundamentalister vil komme til at overtage flere platforme, hvordan det ville se ud for marginaliserede grupper, der i forvejen er belastet af en uforholdsmæssig stor del af dette misbrug, har Jankowicz tidligere sagt om Musks opkøb af Twitter.

Læs også:
USA får »sandhedsdepartement«

Kilde:
RT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //