Bioforsker advarer mod Covid-19-vaccine

CORONAVIRUS: Dr. James Lyons-Weiler fra University of Pittsburgh advarer i et podcast med lægen Dr. Weitz om den kommende Covid-19-vaccine og præsenterer en række alternative forslag til bekæmpelse af virusset.

Dr. James Lyons-Weiler udtrykker stor, stor skepsis over for dyrestudierne i forbindelse med udviklingen af en Covid-19-vaccine. Han siger, at vaccineudviklerne gik direkte til test på mennesker, og sprang dyrestudierne over.

Dr. Lyons-Weiler mener, at problemet med at springe dyrestudierne over er, at raske dyr ved alle andre SARS-lignende og MERS-lignende vacciner, som benytter det priklede protein, blev markant mere sårbare over for virusset, når de efter vaccinen blev udsat for det. De havde højere sygelighed, højere dødelighed og immunopatologi i deres lunger. Dr. Lyons-Weiler mener, at det er en autoimmun reaktion, som indtræffer, når man først bliver udsat for vaccinen, og så udfordret af virusset.

I podcastet kommer Dr. Lyons-Weiler og Dr. Weitz også ind på nogle simple råd til regeringer til at begrænse den samfundsruinerende sociale afstand, såsom indførelse af antiviraler – som er et stof, som bekæmper reproduktion af vira i celler, de fleste udviklet til brug mod HIV, herpes virus, hepatitis B og C-virus og Influenzavirus A og B – og behandling med plasmaterapi, hvor blod fra raske Covid-19-patienter bruges til at hjælpe andre patienter med at blive raske.

Desuden foreslås det, at alle øger deres glutathion-indtag, og fjerner alt fra deres livsstil som sænker glutathion-niveauet. Glutathion er et en antioxidant, der dannes af tre aminosyrer, som kan forhindre beskadigelse af vigtige celledele i kroppen, og som findes i planter, dyr, svampe og visse bakterier.

Ydermere rådes alle til at øge deres indtag af blandt andet C og D vitamin, zink selen, og generelt føre en sund livsstil med frisk luft og motion.

Lyt til Dr. Lyons-Weiler og Dr. Weitz her!

Kilder:
Drweitz


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • “Uha, nej, D vitamin.. Selen? Så er man jo sølvpapirshat.

  Nej.. det tør jeg ikke. Hellere holde mig til wienerbrødsstangen hos bageren og så tage den sørens vaccine, når den kommer…. Ham den rare mand i fjernsynet anbefaler den jo kraftigt. Ja, alle de rare mænd anbefaler den. De siger “det gi’r GO MENING”.
  Bare skyd giften ind i kroppen på mig, så længe jeg kan udvise “samfundssind” og vi kan komme tilbage til normalen. Så kan jeg også skrive på Facebook, at jeg gør MIT for at vi kan åbne op igen.

  Skal jeg så stadig have maske på??”

 • De samme som siger 1 mio. perkere er kulturberigelse siger også “farlig virus” er farlig og du skal tage vaccine fra jødiske producenter.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //