Blitzdemonstration med tale foran Sandvad Asylcenter

AKTIVISME: Modstandsbevægelsens aktivister gennemførte i dag en blitzdemonstration med tale foran det asylcenter i sandvad, som huser afviste kriminelle racefremmede asylansøgere.

Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister besøgte igen Sandvad, hvor Røde Kors huser afviste racefremmede asylansøgere som alle er kriminelle og sædelighedsforbrydere.

Stemningen har længe været rødglødende i landsbyen Sandvad efter det kom frem, at byens asylcenter skulle bebos af kriminelle racefremmede dømt for mord og seksualforbrydelser. Lokalbefolkningen følte sig især snydt over hemmelighedskræmmeriet fra Røde Kors’ side, da regionsleder, Tina Lundgaard beroligede lokalbefolkningen om, at her var tale om flygtninge med »særlige behov« – og ikke kriminelle racefremmede.

Sidenhen har der været afholdt et borgermøde i byen, hvor Udlændingestyrelsen, Røde Kors, Vejle Kommune og liberalmarxistiske politikere deltog.
Her blev Udlændingestyrelsen spurgt, om de kunne garantere, at der ikke ville komme kriminelle og sædelighedsforbrydere til Sandvad. Men denne garanti kunne vicedirektør Grith Poulsen ikke give.

Et advokatfirma lavede en juridisk vurdering af aftalen, som konkluderer, at beboersammensætningen på Specialcenter Sandvad ikke stemmer med lejeaftalen mellem Udlændingestyrelsen og Vejle Kommune og et helt lokalsamfund er dermed blevet ført bag lyset.

Frustrerede beboere i lokalområdet har protesteret over placeringen af racefremmede mordere og seksualforbrydere, men integrationsminister Mathias Tesfaye har afvist at komme dem i møde.

Den Nordiske Modstandsbevægelse var tidligere på besøg i Sandvad og fire nabobyer med oplysningsmateriale, og i dag gennemførtes en blitzdemonstration med tale udenfor Sandvads asylcenter.

 

Talen lød som følger:

Borgerne i Sandvad er blevet vildledt og ført bag lyset, da det betændte marxistiske System i samarbejde med Røde Kors forsøgte af snige ind af bagdøren dybt kriminelle afviste asylansøgere, under påskud af, at de skulle være stakler med specielle behov.

Borgerne i Sandvad, ligesom resten af folket i Danmark, er ofre for Systemets totale tilsidesættelse af folkets tryghed og velfærd.

Sandvad borgere har protesteret og demonstreret, de har omlagt deres liv og indkøbt overvågning for egne penge, mens de er blevet mødt som en fare for asylcenterets ansatte, som har ansat vagter for at beskytte centeret – mens folket i Sandvad må affinde sig med utrygheden.

Vi siger: Asylcenteret skal ikke beskyttes – Folket skal beskyttes!

Det hvide danske folk skal beskyttes mod racefremmede i vort samfund, og beskyttes mod det folkefjendtlige politiske system, som hver dag udviser foragt for den biologiske enhed, som folket er, når der arbejdes for masseindvandring og integration af racefremmede i en evig strøm mod den totale befolkningsudskiftning.

Vi, hvide danskere, med hvid kultur, udsprunget fra en hvid mentalitet og forståelse, som stammer fra vores hvide iboende moralske værdisæt, vi står overfor en total udskiftning, og en udryddelse, hvor vi på vejen mod undergang bliver andenrangsborger i vort eget land, hvis ikke vi kæmper imod og kræver de fremmede ud af landet og de ansvarlige politikere stillet til det ultimative ansvar.

De afviste racefremmede mordere og seksualforbrydere skal hjem hvor de kom fra. Alle racefremmede i Danmark og Norden skal hjem hvor de kom fra.

Bevar Danmark hvidt – Racefremmede ud!

Danmark anno 2022 er blevet underlagt en anti-hvid agenda, hvor vi må affinde os med voldelige racefremmede, racefremmede voldtægter, no-go zoner i racefremmede områder, racefremmed narkohandel til vores unge, og snart er hele bykerner overtaget af racefremmede butikker. Og vores politikere lader det ske.

Mens Danmark hastigt bliver mørkere og mørkere og danske politikere smørrer deres karriere og hædrer globalisternes internationale forpligtelser, oversvømmes vi af anti-hvid propaganda i vore egne stuer, så snart vi ser en film, lytter til radio eller ser reklamer. Eksponeringen af den ene sorte efter den brune i tv og reklamer er en forsøgt normalisering af racefremmede, så DU vænner dig til synet og ikke protesterer, når du indser, at du snart er i undertal i dit eget land.

Bevar Danmark hvidt – Racefremmede ud!

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Nasjonalsosialist says:

  Riktig bra jobbet.

 • God tale. Det kunne være fedt med lyd næste gang

 • God tale 😍 Synes måske også der skrues op for en hypnotisk tv verden.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Godt at se aktivister stå frem i fuld dagslys uden masker eller noget. Respekt.

 • XLviking says:

  G0dt at se lidt offentlig aktivisme igen.
  Var selv til den samme dag til forhånds anmeldt dem0 i Vib0rg.
  Intet smager så g0dt s0m mad 0g humle i g0de kammeraters selskab bagefer, når man har gj0rt sig fortjent til det :).
  Det klæder jer 0gså bedre at se selv prøvemedlemmer i aktivist jakken, f0r det professionelle ens l00k.
  Kontra selv f0r ganske k0rt tid siden hv0r selv flerårige medlemmer ikke måtte bruge den.
  Forandring fryder 🙂


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //