Bliv en del af målet – aktivér dig!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Det absolut primære i denne sammenhæng er at man først og fremmest har taget en beslutning, om at man er overbevist om at der må og skal gøres noget, og at man selv vil være en del af denne proces.

En måde at fralægge sit ansvar og handling på, er at minimere sin egen indsats, man tror måske, at det man bidrager med ikke er så meget, så det ikke rigtigt nytter noget. Men sandheden er den, at hvis alle der ønsker at se organisationen vokse arbejder for det, når vi hurtigere i mål… et frit Norden. Så ingen indsats kan så længe den er helhjertede, være for lille eller ubetydelig.

Hvad kan man så gøre? Mulighederne er mange. Til en start kan man fundere over hvad man selv mener man er god til. Hvilken profession har du? Er du dygtig indenfor et specifikt område? Eller har du måske mulighed for at donere et pengebeløb hver måned? Organisationen har brug for alle kundskaber. Alt lige fra vildmarks ekspertise til økonomisk bogføring. For at vi skal kunne ekspandere bliver vi nød til at modtage alt den støtte vi kan få… også fra dig. Det er os, der tilsammen danner modstanden, vi som arbejder for at gøre ord til handling.

Jeg har mødt mange folk, som begrænser sig selv, ved at sige ”hvad nytter det hele”. Nogle begrænses af dovenskab andre af usikkerhed, førstnævnte er desværre ikke et usædvanligt scenario. Vi er alle børn af vores tidsalder, og det mærkes tydeligt. Egoisme og overdreven selvopholdelsesdrift, der kun er baseret på egen trivsel nu og her, er bare to sider af dette. Man vil helt enkelt ikke risikere noget for sagen som sådan, men bare være med, når det er bekvemt og passer ind i tiden. Det drejer sig tit om folk, som med hånden på hjertet, havde været i stand til at bidrage med så meget mere end de rent faktisk gør. Det andet er den usikkerhed jeg tidligere nævnte. Der findes helt sikkert en del personer som gerne vil hjælpe til, men som ikke ved hvordan de skal gøre det. En god retningslinje for dem der allerede er aktivister burde være, som en grundregel, at gøre noget for sagen hver dag. Det kan være noget så let, som at skrive en kommentar til en artikel på Nordfront hjemmesiden, bare man gør noget. Er man ikke aktivist, men støttemedlem, men stadig ønsker at blive inddraget, kan man kontakte den nærmeste gruppechef eller Nordfront redaktionen, og høre om der er noget man kan hjælpe til med. Tro mig, der er altid ubesatte pladser.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //