Bliv en deltager i livet!

IDEOLOGI: Jeg har lyttet til talen ‘Livets gave’ af Dr. William Pierce og opfordrer derfor det danske folk til at stoppe med at være tilskuere og begynde at deltage i livet.

For nylig så jeg en video, der virkelig satte sig fast i mit sind. Det var en video med en tale af Dr. William Pierce om, hvordan de fleste mennesker ikke lever deres eget liv, men kun er tilskuere til andres liv.

Dr. William Pierce, der døde i 2002, var længe en fremtrædende skikkelse i den nationalsocialistiske bevægelse i Amerika og var kendt for sin evne til at forudsige samfundets stigende antihvide udvikling og sin visdom om, hvordan kampen skulle føres. Han er blandt andet forfatter til bøgerne ‘The Turner Diaries’ og ‘Hunter’, som jeg gerne vil anbefale alle nationalsocialister at læse

Pierce siger:

This wonderful gift of life that we have, what does it mean? What is its real value? Is it simply a collection of sensations, of feelings that we get as spectators? Im sure that for many people thats what life is. […] The more enjoyable the things they see as spectators, the better their lives is.

Allerede for 20 år siden, og sikkert også lang tid før det, var der mange mennesker, der ligesom i dag sad limet fast foran tv-skærmen, på fodboldtribunen eller i biografen og i stedet for at leve deres eget liv med alt hvad det indebærer, var de tilskuere til andres liv, i mange tilfælde til elendige fiktive tv-karakterers liv. Denne livsstil er ikke blevet bedre, snarere det modsatte. I dag er flere hvide mennesker end nogensinde tilskuere til andres liv. De er ikke kun blevet flere, men kvaliteten af det, disse tilskuere ser på, er blevet dårligere og dårligere.

I dag kan man møde mennesker, der sidder flere timer om dagen og konsumerer antihvide tv-serier på Netflix, idiotiske videoer fra YouTube eller andres madbilleder på Instagram. For mange unge danskere er dette sikkert ikke kun en midlertidig beskæftigelse for at få tiden til at gå hurtigere; nej, det er det, mange lever for. De går på arbejde og tjener penge, bare for at komme hjem i ro og mag og forbruge, hvad alle andre har gjort og ønsker at gøre, uden at tænke på, hvad de selv skal opnå i livet.

Men er det mærkeligt? I dagens samfund er danskere og hvide mennesker generelt uønskede ifølge massemedier, skole og store virksomheder, der dagligt propaganderer for befolkningsudskiftning og forfald.

Det er ikke mærkeligt, at en hvid fyr eller pige hellere vælger at følge andres liv for at undgå at leve deres eget, som i mange tilfælde, ifølge dem selv, mangler mening. Det er måske lettere at være en karakter i et computerspil og drømme sig væk til en mere naturlig verden fyldt med fællesskab og glæde, hvor man kan være en helt i stedet for en forbryder.

Vi i Den Nordiske Modstandsbevægelse kan betragte os som heldige, fordi vi er vågnet op fra indoktrineringen, har indset sandheden, fundet meningen med livet og er begyndt at kæmpe. Ligesom Dr. Pierce har vi til opgave at føre kampen videre, og det gør vi ved at fortsætte med at vække den hvide race og få vores folk til at indse, at de også kan blive helte i det virkelige liv og ikke kun i computerspil.

Modstandsbevægelsens aktivister er ikke tilskuere, men derimod deltager vi i høj grad i livet.

At være en deltager indebærer ikke kun at deltage i ting, der er sjove for en selv, men at deltage i aktiviteter, der er meningsfulde, aktiviteter der har indflydelse på fremtiden for den hvide civilisation som helhed.

Det er på tide, at resten af danskerne forlader tilskuerpladserne og begynder at deltage i kampen for folkets overlevelse og frihed.

Som Dr. Pierce sagde:

For those of us today who do want to participate in life, who want to live significant lives. There is no more significant activity in which to participate than working to assure a healthy future for our people, for our European race. […] Dont try to be a ”smart guy” by continuing to cheer from the sidelines but refusing to join the team and get out on the field. Stand Up and become a participant in life! Make up your life a model that people will remember and talk about long after youre gone.

Det første skridt til at begynde at deltage i livet er at slutte sig til Den Nordiske Modstandsbevægelse! Søg om medlemskab i dag!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt budskab og tak!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //