BLM-leder starter nyt parti – vil gøre hvide mennesker til slaver

ANTI-HVID RACISME: Sasha Johnsons nye parti ønsker at fjerne hvide mennesker fra alle lederpositioner i deres eget hjemland. I stedet ønsker hun, at hvide skal blive de sortes slaver.

Den marxistiske undertrykkelsesaspirant Sasha Johnson, BLM. Foto: RT News/Facebook.

Sasha Johnson, en Black Lives Matter (BLM) -leder fra Oxford, England, har startet et nyt politisk parti, hvis formål er at udelukke alle hvide mennesker fra lederpositioner. Hun ønsker også at gøre hvide til slaver i en pervers form for raceretfærdighed.

Mens deltagerne ved lørdagens demonstration i London mod den britiske regerings coronapolitik blev arresteret af politiet, kunne BLM-demonstrationen “millionmarschen” med ca. 300 deltagere, ledet af Sasha Johnson, gå uhindret forbi den samme politistyrke. Den arresterede demonstrant Piers Corbyn, bror til den tidligere Labour-leder Jeremy Corbyn, antydede, at ordren bag denne forskelsbehandling kom fra Londons pakistanske borgmester Sadiq Khan.

Det nye parti hedder “Taking the Initiative Party” (TTIP), interessant nok de samme initialer som den berygtede globalistiske handelsaftale: “Transatlantic Trade and Investment Partnership”.

Vanvittigt racistisk

RT News beskriver Sasha Johnsons politik og kvinden selv som “blot en ung, kvindelig sort version af de gamle hvide racister, hun ønsker at bekæmpe.”

På trods af at partiet vil blive ledet af afrikanere hævder Johnson, at TTIP er et parti for arbejderklassen. RT News har undret sig over raceaspektets primære placering, hvis partiet skal være klassebaseret, men har spekuleret i, at det kan have noget at gøre med partiets leder.

På trods af Johnsons objektivt hadefulde retorik mangler hun dog ikke venner i medierne. I et interview med Youtube-kanalen Oxfordshire Youth bliver hun portrætteret som ”en fantastisk ungdomsleder, frihedsforkæmper, aktivist og foredragsholder”.

Hun kalder sig desuden “Oxfords sorte panter”, der henviser til terrorgruppen, der hærgede USA, med jødisk støtte, i 60’erne og 70’erne. Gruppen er af FBI klassificeret som en hadgruppe.

Johnsons had er dog ikke begrænset til hvide. Hun hader også sorte, der taler imod hende. I klippet nedenfor udtrykker hun sit had og foragt for en afrikaner, der udtrykker den opfattelse, at der ikke er nogen systematisk racisme i Storbritannien, og kritiserer ham også for at kalde en sort kvinde – sig selv – vred, hvilket hun selv har sagt, at hun er.

At Johnson ikke vil have “lighed”, men derimod sort magt, eftersom sorte mennesker er “mere værd” end andre, kommer frem i et indlæg på Twitter:

Læs også:
Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvidt slaveri

Kilder:
Nordfront.se
The Wentworth Report
Nordfront.se
Wikipedia


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //