Børn blev stukket med kniv og kastet ud fra 5. sal

SVERIGE: To børn blev stukket med kniv og kastet ud fra femte sal i en lejlighedsbygning i Hässelby. Faderen til børnene er blevet anholdt.

Foto: Gerningsstedet i Stockholm/Facebook.

Søndag aften blev to børn, en syv-årig pige og en tre-årig dreng, kastet ud fra femte sal i en lejlighedsbygning i Hässelby vest for Stockholm. Inden da var børnene blevet stukket med kniv.

Drengen døde af kvæstelserne, men pigen ser ud til at have overlevet og bliver behandlet for de livstruende kvæstelser på hospitalet.

Ifølge medierapporter er børnenes far blevet anholdt, mistænkt for forbrydelsen. Han immigrerede til Sverige fra Senegal i 2006 og fik svensk statsborgerskab i 2011. Han giftede sig med en kvinde fra sit hjemland, som kom til Sverige, og som han senere fik børn med.

Faderen skal også have stukket sig selv og blev derfor kørt på hospitalet. En kvinde er også blevet anholdt, men det er uklart, om det er børnenes mor.

En nabo fortæller til Samnytt, at der ikke blev hørt nogen støj, før børnene blev smidt ud fra 5. sal. Parret skal være flyttet ind i lejligheden i 2020.

Kilde:
Samnytt


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Vi kunne have koloniseret Mars nu, men vi valgte at babysitte alverdens affald som dette istedet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //