Børn injiceres med kønshormoner i nyt trans-ekperiment

HOMOLOBBYEN: Børn helt ned til 8-årsalderen kan nu få hormoner fra det modsatte køn injiceret i kroppen i et eksperiment i USA rettet mod individer med såkaldt kønsdysfori.

Children’s Hospital i Los Angeles har lanceret et femårigt forskningsstudie, støttet af de amerikanske myndigheder gennem National Institutes of Health (NIH) med 5,7 millioner dollars, som vil eksperimentere med injicering af kønshormoner af det modsatte køn – på børn. Allerede nu kan børn i USA helt ned til otte år få pubertetsblokkere: hormoner, der stopper puberteten, mens de venter på, at de kan injiceres med hormoner af det modsatte køn.

– Tænk at give otteårige piger testosteron. De er i tredje eller fjerde klasse. Det er utroligt, men det sker, sagde endokrinologen Dr. Michael Laidlaw til et Heritage Foundation-panel.

Laidlaw mener, at sådanne eksperimenter bruges til at udbrede såkaldt transbekræftende terapi, da der mangler kliniske undersøgelser der peger på, at dette er sundhedsmæssigt godt for børn. Man vil altså blokere puberteten hos børn, for derefter at “bekræfte” deres identitet. Laidlaw frygter, at det snart vil gå så langt, at man fjerner testiklerne på et fireårigt barn, som identificerer sig som transkønnet.

Desuden gives pubertsblokkere på fuldstændig uvidenskabelig grundlag:

– Der findes ingen objektiv test til at diagnosticere dette, men alligevel vi giver meget skadelige terapier baseret på grundlag af ingen objektiv diagnose, sagde Laidlaw.

Det er en kendsgerning, at disse individer, både før og efter behandling, kæmper alvorligt med psykiske problemer, som de tidligere tilskrev problematikken ved at være født i en forkert krop, og efterfølgende finder ud af fortsætter selv efter “kønskorrigeringen”. Sidstnævnte erkendelse vil også føre til mere alvorlige problemer, end de tidligere havde. Både pubertetsblokkere og kønshormonbehandling gør sædvanligvis barnet sterilt, hvilket børn er ikke modne nok til at forudsige konsekvenserne af.

Læger der stiller spørgsmålstegn ved kønskorrektion af børn, bliver imidlertid udstødt og forsøgt marginaliseret. Ofte mister de deres positioner, rapporterer Dr. Marian Rutigliano ifølge RT.

Kilde:
RT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //