Børnebogsforfatter anklages for seksualisering af børn

HOMOLOBBYEN: Forfatteren af en kontroversiel britisk børnebog er blevet kraftigt kritiseret for at inkludere ekstremt bekymrende indhold i sin bog, og anklages samtidig for at seksualisere børn og opfordre til kropsmodifikationer.

Harry Woodgate er forfatteren bag “Bedstefars Pride”. Foto: Facebook

Bogen med titlen “Bedstefars Pride” (“Grandpas Pride”) er skrevet af englænderen Harry Woodgate, som selv bruger det såkaldte pronomen “hen”. På trods af forfatterens påstande om, at bogen er et forsøg på at “fejre fællesskab og mangfoldighed”, har den i stedet vakt vrede og bekymring blandt britiske forældre og samfundet som helhed, rapporterer Daily Mail.

Bogen, udgivet af Andersen Press, indeholder skræmmende billeder af en mand i bondage-tøj og en kvinde med ar fra kønskorrigerende operationer. Forfatteren har forsvaret dette indhold som en måde at “introducere børn til emner som seksualitet og kønsidentitet i en meget tidlig alder”.

Illustration: Harry Woodgate Illustration i den såkaldte børnebog “Bedstefars Pride”.

Reaktionen fra forældre har været stærk, og mange anklager forfatteren og forlaget for at forsøge at fremme en farlig dagsorden, der normaliserer seksuelle fetichscener og tilskynder til kropsmodifikationer for børn så unge som fire år. Forældre er oprørte over, at en bog, der skulle handle om uskyldige og fantasifulde historier for børn, er blevet infiltreret af emner, der ikke passer til deres alder og modenhedsniveau.

En forælder, citeret af Daily Mail, skrev på X (tidligere Twitter):

– “Hvilken lettelse, at bøger til to- til syvårige nu inkluderer billeder af mænd i fetisjtøj og piger, der er indoktrineret med en ideologi, der opfordrer dem til at foretage kropsændringer.”

Men bogen har også mødt kritik fra sundhedssektoren. I en anmeldelse på Amazon fra en person, der påstår at arbejde inden for psykiatrien, står der:

– “Som professionel psykolog, der har arbejdet med børn i privat praksis i over 15 år, fraråder jeg stærkt alle at vise denne bog til deres børn.”

At lære dit barn at acceptere alle som de er, uanset om de er homoseksuelle eller heteroseksuelle, er selvfølgelig en god idé. Og faktisk gør børn dette naturligt, medmindre de lærer noget andet. Men bevidst at forsøge at lære dem at “fejre mangfoldighed” er noget helt andet. Hvorfor? Fordi at “fejre” og vifte med skilte, der siger “Ingen had,” antyder, at nogen, der er accepterende, men ikke deltager i fejringen på nogen måde, er på en eller anden måde fordomsfuld eller fuld af had, hvilket selvfølgelig er nonsens.

Og når du kombinerer dette med spørgsmål om “kønsidentitet,” fortæller du børn, at der er noget, der hedder “kønsidentitet,” der er forskelligt fra biologisk køn.

Et ungt barn kan begynde at tænke: “Wow, måske er jeg ikke en dreng/pige alligevel,” simpelthen fordi DU har givet dem ideen ved at vise dem denne bog. På den måde vil denne bog skabe MERE kønsdysfori. Det er ikke en god ting. Jeg ønsker ikke kønsdysfori for nogen.

Og dette er før vi engang begynder at tale om billederne af kink/fetish, der er inkluderet i denne bog (se foto). Hvad handler det om?!

Et tegn på en mere aggressiv homolobby

Denne bog er blot et eksempel på den stigende tendens til at seksualisere børn gennem populærkultur og medier. Forældre over hele verden har i stigende grad udtrykt bekymring over den hurtige normalisering af voksenindhold og voksenemner inden for områder, der burde være beskyttet mod børns uskyld. Nordfront.se kunne for nylig rapportere om, hvordan en lærerinde blev fyret efter at have læst en anden “børnebog” med LGBTQ+-propaganda.

“Bedstefars Pride” har også udløst en debat i Storbritannien om forfatterens hensigter og om det er passende at introducere disse emner for unge børn på en måde, der kan være skadelig for deres psykologiske udvikling. Mange forældre har kritiseret bogen som et forsøg på at pådutte deres børn en bestemt ideologi i stedet for at lade dem udforske disse spørgsmål i en mere passende alder.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //