Børneprogram på DR lader voksne mennesker blotte sig overfor børn

JØDISK INDFLYDELSE: Et børneprogram på DR inviterer forskellige mennesker til at klæde sig af foran børn, hvorefter børnene bliver bedt om at stille dem spørgsmål, mens de står der nøgne.

Den danske public service station DR har lavet et børneprogram – Ultra smider tøjet – hvor forskellige voksne inviteres i studiet for at klæde sig af til de er helt nøgne foran studiepublikummet, der består af elleve- til trettenårige. Børnene i studiepublikummet bliver derefter bedt om at stille spørgsmål til de nøgne fremmede om forskellige kropsrelaterede ting. Kanalen der sender programmet, havde i begyndelsen af programmet målgruppen syv til tolv år, men er i 2020 blevet justeret, så målgruppen nu er ni til fjorten.

Ikke overraskende i dagens samfund vandt programmet bedste børneprogram efter den første sæson, der blev sendt i 2019. Ifølge en artikel på DR er pointen, at programmet skal modvirke idealet om den perfekte krop, der så ofte fremhæves på sociale medier i dag. Spørgsmålet at stille er: Hvorfor skal voksne være helt nøgne for at modbevise et kropsideal, der ofte ikke præsenteres nøgen?

Skærmdump: Facebook.

Et andet spørgsmål er, hvilken slags mennesker som føler behov for at stå nøgen foran fremmede børn på denne måde? I afsnittet hvor billedet er fra, går studiepublikummet i 5. klasse. På jødiske YouTube tvinges de til at censurere, men på DR’s hjemmeside er programmet ucensureret.

På DR’s hjemmeside ser man, at der målrettes helt ned til 7-årige.

Skærmdump. Symbolet “7 år” findes under overskriften.

Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti stiller spørgsmål på jødiske Facebook om, hvorfor børn ikke må være børn, og spørgsmål om, hvorfor syv-årige bør se sådanne programmer. En stor del af den danske befolkning har stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor man skal betale tv-licens. Tv-licensen vil blive afskaffet og finansieringen af ​​DR kommer til at blive finansieret via skatten. Derfor vil programmer som dette fortsat modtage finansiering, uanset hvad folk synes.

Jødisk indflydelse i dansk nøgen-tv

I 2013 lavede den jødiske jazzmusiker og tv-underholdningsprofil, Thomas Blachman, et lignende program – kort efter at han havde ladet sig skille fra sin yngre danske kone Viola Heyn-Johnsen. Tv-showet var dog sandsynligvis kun rettet mod et voksent publikum. Programmet blev opkaldt efter ham selv: Blachman.

Dette program, som dengang blev omtalt – også i udenlandsk presse og medier – handlede om Thomas Blachman, som inviterede andre ældre mænd til sin tv-sofa, hvor de sad – selv påklædt – og gennemgik nøgne kvinders kroppe, som de undersøgte og talte om baseret på deres eget forhold til deres eget begær for kvinder og kvindens “magt over sin seksualitet”.

I hver afsnit af tv-serien i seks episoder fik en kvinde lov til at klæde sig af i studiet, møde de undersøgende anmeldere og tv-publikum og modtage mænds kritik og påskønnelse på stedet. Kvinderne selv ville være stille og ikke gøre andet end at smile over kommentarerne eller skubbe busten ud eller kaste deres hår.

Kvinderne modtog kommentarer som “Hvordan er din fisse?” og “Hvilke levende brystvorter!”

Th. programlederen Thomas Blachman, tv. hans gæst modedesigneren og mediepersonen Henrik Vibskov, i public service-programmet Blachman (2013).

Kameraet fejede ofte over de kvindelige kroppe i nærbillede, især over de yngre kvinder, der blev filmet med de blødere kamerabevægelser.

Blachmans egen programerklæring var enkel:

Hele idéen med showet er at lade mænd tale om nøgne kvindes kroppe, mens kvinden står lige foran dem. Den kvindelige krop tørster efter ord. En mands ord.

Thomas Blachman kunne ikke se nogen problemer med programmet, og har også sagt, at han ønskede at “revidere kvinders syn på mænds syn på kvinder”, noget der tilsyneladende ikke er lykkedes.

Kanalproducent Sofia Fromberg på DR2 så heller ikke, at der var nogen problemer med showet:

Vi har et program, der afslører, hvad mænd synes om den kvindelige krop. Ærligt, hvad er der galt med det?

Jøden Blachman reagerede med vrede over kritikken af ​​hans “innovative” public service tv-program:

Taknemmelighed er det eneste, der virkelig kan nedbryde de få genier, der bor i dette land. Husk, jeg giver dig noget, du aldrig har set før. Bid ikke den hånd, der fodrer dig.

I stedet for at rejse til Hviderusland, som hans slægt kom fra i 1911, flyttede Thomas Blachman ifølge Daily Mail under kontroverserne omkring sit tv-show fra de “utaknemmelige danskere” til det mere imødekommende New York.

Blachman var heller ikke særlig innovativ. I New York startede den jødiske radio- og tv-personlighed Howard Allan Stern et skandale-tv-show i 90’erne. Programmerne lokkede blandt andet kvinder til at klæde sig af og opføre sig alt fra “fræk til chokerende”.

Med nomineringen af ​​børneprogrammet Ultra Smider Tøjet til det bedste børneprogram i 2019 synes den danske public service-kanal enten at have glemt den vrede, som Blachmans tv-show forårsagede blandt tv-seere og skribenter i pressen for et par år siden – eller de vil måske forfølge den degenererede dagsorden yderligere.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lidt censur ville være rart.

  • Har aldrig kunnet fordrage Blachmann, har altid syntes, at der var noget galt med ham – også dengang jeg ikke var NS eller vidste et klap om jøder. Og da jeg så senere hen vågnede op, og senere hen igen fandt ud af, at han er jøde, så faldt alting på plads. Manden er beskidt og ulækker helt inde i sjælen og burde smides ud af landet sammen med alle sine artsfæller.

  • VÅGN OP DANMARK!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //