Bombetiltalte forlod Modstandsbevægelsen i begyndelsen af 2019

UDTALELSE: I dag starter sagen mod en mand fra Hundested, som angiveligt skulle have forsøgt at fremstille en fjernbetjent bombe. Løgnepressen beskriver ham fejlagtigt som »nazileder fra Den Nordiske Modstandsbevægelse«.

En mand fra Hundested skal i dag for retten anklaget for at ville lave en fjernbetjent bombe, samt for at have forsøgt at lave sig et hjemmelavet våben.

Af anklageskriftet fremgår det ifølge BT, at manden skulle have forsøgt at fremstille den fjernbetjente bombe ved blandt andet at skaffe sig materialer i form af en elektrisk garageåbner, en fjernbetjening, glødetråd og ledninger samt krudt.

Derudover foretog han antageligvis bomberelaterede søgninger på nettet og samlede desuden et funktionsdygtigt fjernbetjent elektronisk kredsløb.

Ifølge politiet ville anordningen kunne udgøre en hjemmelavet fjernbetjent bombe, hvis det blev sat sammen med eksplosivt stof.

Mandens påståede forsøg på at fremstille en bombe, skete i perioden frem til 29. marts sidste år.

Derudover skulle manden også have forsøgt at lave sig et hjemmelavet våben og skaffede i den forbindelse både metalrør, krudt og hagl.

Fejlagtigt kædet til Den Nordiske Modstandsbevægelse

Det venstreekstremistiske medie Redox var mandag klar med en artikel, som fejlagtigt kæder den tiltalte sammen med Den Nordiske Modstandsbevægelse med beskrivelsen af den tiltale som »en nazist fra Den Nordiske Modstandsbevægelse«.

– Det stemmer at tiltalte har haft både kontakt og medlemskab i Modstandsbevægelsen – i en kort overgang havde han endda noget ansvar – men det er mere end et år siden, at han meldte sig ud. Vi har ikke haft kontakt med ham siden marts 2019, lyder det fra Den Nordiske Modstandsbevægelses talsmand Mikkel Pedersen.

– Mens tiltalte var aktiv i Modstandsbevægelsen, gav han ikke udtryk for den slags tendenser, men det kommer ikke bag på mig – skulle det være sandt, at han har arbejdet på at lave en bombe – at tilværelsen i dette nuværende dysfunktionelle samfund, med den åbenlyse antihvide propaganda, den massive masseindvandring, den homofile agenda og kulturmarxismens undergravende magt, kan radikalisere et menneske, siger Mikkel Pedersen til Nordfront.

– Den Nordiske Modstandsbevægelse er en civil og lovlig modstandsbevægelse. At planlægge offensive, voldelige handlinger strider mod vores regler, lyder det fra Mikkel Pedersen.

Retssagen mod den tiltalte starter i dag og der er afsat tre dage til sagen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kristian Niss says:

    “Fejlagtigt kædet til Den Nordiske Modstandsbevægelse”

    Ja, det er helt sikkert bare en fejl drenge. Det er ikke fordi at journalisterne har savlet over muligheden for at kaste med mudder. Det var bare et hændeligt uheld.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //