Britisk LGBTP-politiker mistænkt for pædofili

HOMOLOBBYEN: En britisk lokalpolitiker som har kæmpet for oprettelsen af  kønsneutrale toiletter er nu blevet tiltalt for ni tilfælde af seksuel berøring af børn.

Ifølge en rapport fra BBC skal den konservative politiker David Smith kort efter at være blevet valgt ind i kommunalrådet i Teeside, Yorkshire,  have drevet lobbyvirksomhed for at få gennemdrevet et lovforslag, som åbner op for at kommunale bygninger skal have kønsneutrale toiletter. Nu står han tiltalt for ni gange at have befamlet et barn.

I kølvandet af tiltalen mod den 30-årige politiker har han brudt alle bånd til det konservative parti. Efter at have forladt partiet har han sagt, at han «fuldstændig afviser» de «falske påstande», og hævder, at han ganske enkelt «distancerer mig fra partiet så jeg kan fokusere al min indsats på at renvaske mit navn.»

Til trods for at han har forladt partiet har Smith ikke tænkt sig at trække sig fra sit politiske virke, og vil derfor stadig modtage 6.378 britiske pund i grundløn som lokalpolitiker.

Smith fastholder, at han er uskyldig og hævder i en udtalelse, at han har «arbejdet hårdt for at tjene lokalbefolkningen», og at nogle af højdepunkterne i hans politiske karriere var at være «en meget stolt talsmand for det lokale LGBT-fællesskab».

KILDER:
LIFE SITE NEWS


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //