Britiske The Sun: Modstandsbevægelsens leder Simon Lindberg er »en af planetens farligste mænd«

UDENRIGS: På en liste kaldet »planetens farligste mænd og kvinder« har den britiske avis The Sun udhængt lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg. Listen er udarbejdet af NGO-projektet Counter Extremism Project, der foregiver at bekæmpe »global ekstremisme«.

Den britiske tabloidavis The Sun har i en samling, de kalder »et galleri af had«, og som siges at repræsentere »de farligste mennesker på planeten«, udhængt lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg.

Listen, der er udarbejdet af NGO-projektet Counter Extremism Project (CEP), kobler islamistiske IS-terrorister og jihadister sammen med politiske dissidenter og modstandere af det europæiske folkemord, som følgende benævnes som »hvid magt«-fortalere.

At oprindelige befolkninger skal have lov til at leve i fred i deres egne lande, udøve deres egen kultur og selv bestemme over den uden indblanding udefra kaldes »ekstremisme«, hvis befolkningen er hvid. I så fald kaldes fænomenet »hvid magt« og portrætteres som den opfattelse, at hvide mennesker pr. definition anser sig for at være alle andre racer overlegne, og at deres primære ønske er at herske over dem.

CEP foregiver at bekæmpe »global ekstremisme« ved at gøre opmærksom på og »affinansiere« de såkaldte »ekstremistiske grupper«, som inkluderer politiske dissidenter og frihedskæmpere.

»Disse mennesker er potentielt de største trusler mod verden i de kommende år«, sagde Sir Ivor Roberts, tidligere leder af terrorbekæmpelse ved udenrigsministeriet og nu seniorrådgiver for CEP.

»Den voksende trussel mod Storbritannien er bekymrende, især med udbredelsen af ​​højreorienteret ekstremistisk racisme, som sammen med islamismen lægger pres på vores sikkerhedstjenester«, tilføjede han.

Øverst på listen står Hassan Nasrallah, leder af Hizbollah. Hizbollah har støttet den nuværende præsident Bashar al-Assad i den syriske krig og tages ikke let af det jødiske magtværk, der ønsker at se et totalt forbud mod organisationen.

Simon Lindberg er også på listen blandt jihadister og islamister. Lindberg udhænges af CEP og The Sun som »en af ​​verdens farligste mænd«, fordi han er leder af en »pro-Hitler-gruppe, der ønsker, at de nordiske lande skal forene sig i en nationalsocialistisk stat«. Lindberg, som ganske vist er en ukuelig frihedskæmper for det nordiske folk, går ikke ind for vold, udover selvforsvar. På hvilken måde han fortjener at blive hængt ud blandt mordere og terrorister, fremgår ikke af artiklen.

Avisen hævder, at Lindberg blev idømt fængsel i 2018 for at råbt en velkendt hyldestfrase til den kommende nationalsocialistiske sejr, hvilket er en ren løgn. Lindberg blev idømt en betinget dom og dagbøder i henhold til den strækbare og yderst nyttige fortolkningsparagraf »Hets mot folkgrupp«, efter at han med en knytnæve i vejret på svensk proklamerede det velkendte udtryk for at byde Modstandsbevægelsens kommende sejr velkommen.

I et land, der kalder sig et »demokrati«, og hvor »ytringsfrihed« og »foreningsfrihed« hævdes at være grundlovsbeskyttet, blev lederen af ​​en politisk bevægelse altså dømt, fordi han ønskede sin organisation fremgang. I dommen hedder det, at Lindberg gennem dette »udtrykte foragt for andre etniske grupper med hentydning til race, hudfarve, national eller etnisk oprindelse«.

The Sun, udgivet i Storbritannien og Republikken Irland, har et oplag på omkring 2.600.000 eksemplarer og anslås at have over 7 millioner daglige læsere. Magasinet er blandt de ti største i verden.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Med sådanne artikler kan man godt forstå at tabloidaviser oplag går tilbage i disse år

 • Lars Agerbæk med æ says:

  To ting.
  1. Det er en hæder at blive hængt ud de etablerede
  medier.
  2. 7 millioner læsere er eddermame mange. Gad vide hvor
  mange af dem er blevet introduceret til den Nordisk
  Modstandsbevægelse for første gang gennem denne
  artikel? Gad vide hvor mange af dem sympatiserer med
  NMB? Gad vide hvor mange af dem ender op med at støtte
  bevægelsen på den ene eller anden måde? Gad vide hvor
  mange af dem føler sig inspireret til at gøre endnu
  mere i deres del af kampen?

 • Not Ronald McDonaldo says:

  Ronald McDonald er en af verdens farligste mænd.

  Eller handler det slet ikke om at slå ihjel, eller hvad handler det egentlig om?
  Ah ja, glemte selvfølgelig at mink, små dyr, det alle prøvede at lave ww3 på os i efteråret. Always know your enemy,. I guess.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //