Budskab mod »hvidt had« vækker opsigt i den lille amerikanske by

ANTIHVIDHED: Et skilt med den tvetydige tekst »Stop white hate!« gør byens »anti-racister« rasende – hvilke opfatter budskabet som en opfordring til at stoppe anti-hvidt had.

Den nu afdøde anti-hvide jødiske forfatter Noel Ignatiev, der ønskede at »udrydde hvidhed«. Skærmdump: YouTube. Redigeret af Nordfront.

I Bellingham i USA er folk ifølge jødiske medier i fuld alarmberedskab, efter at et skilt med en »hadefuld« besked er blevet opdaget. Afrikanere ønsker at se denne »hadeforbrydelse« efterforsket, og politiet ønsker at finde frem til identiteten på den person, der har sat skiltet op. Den 10. november blev det rapporteret, at et skilt med beskeden »Stop white hate« (»Stop hvidt had«) blev opdaget ved indgangen til Bellingham High School i staten Massachusetts.

Det er åbenlyst, at udtrykket »hvidt had« her er tolket som »had rettet mod hvide« og ikke som »had rettet af hvide mod nogen/nogle«. Den fremherskende strategi for dem, der kommenterede Bellingham-skiltet, synes at have været at give tegnets forfatter »en dosis af sin egen medicin« – ved vagt at beskylde ham for at være den hadefulde.

I anledning af skiltet sagde negeren Dana Carney, forælder til en elev på skolen, for eksempel følgende til det jødiskejede CBS:

— Der er hadforbrydelser, og skolen har regler mod hadforbrydelser, så håndhæv dem!

Skolelederen og politiet ser hændelsen som så alvorlig, at førstnævnte har sendt en besked ud til forældre via e-mail, hvori man bl.a. skriver:

Det er forkasteligt, og vi tager afstand.

Politibetjent Kevin Ranieri klager til gengæld over, at han ikke fik et billede af den forfærdelige racist, fordi området, hvor skiltet var placeret, er uden for rækkevidde af skolens overvågningskameraer. Han appellerer derfor om hjælp fra offentligheden:

— Vi håbede, at nogen ville have haft oplysninger, at nogen ville have set, hvem der satte det op.

Præcis hvad der ville have været ulovligt i denne sag bliver dog aldrig afsløret, hvorfor man kan stille spørgsmålstegn ved, hvilket formål det tjener for politiet at fastslå »gerningsmandens« identitet.

Læs også:
Jøden og kulturmarxisten Noel Ignatiev død – ville udrydde den hvide race


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • NON sum CORPUS says:

    WHITE POWER WHITE PRIDE
    elsker at være hvid


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //