Cambridge University forsvarer: «Hvide liv betyder ikke noget»

RACISME: Universitetslærer Priyamveda Gopal tweetede: «Hvide liv betyder ikke noget» og «afskaf hvidhed». Universitetet kommenterer, at «ytringsfriheden hersker», mens kritik af Gopals udtalelser erklæres som «uacceptabelt».

Racisten Priyamveda Gopal.

Priyamveda Gopal, som underviser i engelsk ved Churchill College ved Cambridge University, tweetede d. 23. juni følgende:

Jeg siger det igen. Hvide liv betyder ikke noget. Som hvide liv.

Han tilføjede senere:

Afskaf hvidhed.

Priyamveda Gopal udtaler nu, at hun ikke overraskende har modtaget mere end 50 «fornærmende» e-mails og hundredvis af tweets, og nogle af dem indeholder «veritable trusler».

Således kommenterer universitetsledelsen, hvad der er sket:

Universitetet forsvarer akademikernes ret til at udtrykke deres juridiske meninger, som andre kan finde kontroversielle, og vi distancerer os fra krænkelser og personangreb. Disse angreb [mod Priyamveda Gopal] er fuldstændig uacceptable og skal slutte.

Universitetslærerens anti-hvide udsagn er således kun udtryk for ytringsfrihed, som skal tolereres, mens kritik af hendes udsagn betragtes som krænkende.

I en samtale med CambrigdeshireLive forsøger den indiske lærer at berolige sig:

– Jeg mente, at hvidhed ikke skulle være grunden til, at livene betyder noget. Livet betyder noget, men ikke fordi de er hvide. Jeg vil sige det samme om min egen gruppe.

– Når jeg taler om at afskaffe hvidhed, taler jeg om politisk praksis og ideologier. Systemer for undertrykkelse, hvad enten de er hvide eller brune, bør afskaffes.

– Det handler om at afskaffe et racehierarki, hvor hvide er i toppen, undskyldte Gopal, til trods for at England er hvides fædreland og derfor naturligvis har hvide i toppen.

Priyamveda Gopal er yderligere overrasket over al den kritik, som hendes udsagn har udløst, og hun klager over, at hendes sidste dag har været «slidsom og nådesløs». Sådan beskriver hun kritikken:

– Det er som at blive jaget af en bølge af kloakvand. Man indser, hvor meget had der er, og hvor meget der skal gøres.

Både Gopals tweet og kritik af hendes udtalelser har ført til politianmeldelser. Imidlertid har politiet allerede besluttet ikke at forfølge Gopals racistiske tweet, men undersøger stadig nogle af de kommentarer, der er kritiske overfor dette.

En talsmand for politiet kommenterer:

– Efter at have modtaget adskillige klager over indholdet af tweetet, har politibetjente gennemgået det og konkluderet, at der ikke er sket nogen overtrædelse.

– Vi har også modtaget mange rapporter om krænkende kommentarer mod forfatteren af ​​tweetet.

– Indholdet gennemgås nu af tjenestemænd.

En underskriftsindsamling med titlen «Afsked Cambridgelæreren for racisme» har i skrivende stund modtaget over 18.000 underskrifter.

Underskriftsindsamlingens initiativtager, Renee Myers, forklarer på siden:

At lade Gopal fortsætte med at undervise på Cambrigde ville være at sætte et eksempel for, at denne adfærd er acceptabel inden for universitetslærerfaget. Racisme kan ikke tolereres.

Mange beskylder nu Cambridge University for «dobbeltmoral». For lidt over et år siden blev forsker Noah Carl afskediget med den begrundelse, at han havde fremsat «racistiske» og «højreorienterede» udtalelser.

Carl’s deltagelse i en konference om «race and intelligens», såvel som hans skrivning af et essay med titlen «Opposition på internettet mod indvandring fra forskellige nationer korrelerer med statistikken over arrestationer af disse indvandrere» betragtes som grundlaget for afskedigelsen.

Universitetets motivation for afskedigelse lyder:

Der er en alvorlig risiko for, at Dr. Carl’s tjeneste, direkte eller indirekte, kan bruges til at markedsføre meninger, der kan inspirere til racemæssigt eller religiøst had.

Mangfoldighed og inklusion er grundlæggende værdier for vores kollegium, og vi distancerer os fra racisme og religiøs intolerance.

Der er dog ingen indikationer på dette tidspunkt, at Priyaveda Gopal vil møde en skæbne, der ligner Dr. Carl’s.

Læs også:
Sverige: Ikke «hadtale» at opfordre til drab på svenskere
FILM: Universitetsprofessor kræver hvidt folkemord
Jøden og kulturmarxisten Noel Ignatiev død – ville udrydde den hvide race

Kilde:
CambridgeHireLive


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Hvide mennesker er forfærdelige.. Så forfærdelige, at alle mennesker i verden valfarter hertil for at kunne bo her. Giver god mening, eller noget..

  • Roy Vey says:

    Black lives dont matter


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //