Canada var under »lockdown« – tog imod 400.000 immigranter

CANADA: I løbet af året, tog Canada imod det største antal immigranter nogensinde, på trods af, at landet var under »lockdown«.

Genrebillede. Foto: CC public domain.

Flere gange i løbet af 2021, har Canada været under en såkaldt »lockdown«, hvor landets befolkning i stor stil er blevet spærret inde, for at stoppe smittespredningen.

Det forhindrede dog ikke landets regering i at modtage rekordstore bølger af immigranter. I løbet af året fik 401.000 immigranter permanent opholdstilladelse i Canada.

– Sidste år satte vi et ambitiøst mål, i år nåede vi det, praler udlændinge- og integrationsminister Sean Fraser med sin befolkningsudskiftningspolitik.

De nye immigranter kommer primært fra Nigeria, Iran, Tyrkiet, Kina og USA.

Ifølge Fraser vil immigranter udgøre 30 procent af Canadas befolkning i 2036. Dette inkluderer ikke de racefremmede som er født i Canada.

Kilde:
NYpost


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er befolknings udskiftning der vil noget

 • Og forræderen, psykopaten og statsforbryderen Mette F fortalte jo for åben primetime skærm, at Danmark skal importere MERE udenlandsk “arbejdskraft” i hendes nytårstale, fordi vi “mangler” jo arbejdskraft!
  Hun sagde godt nok også, at
  ‘- Vi besluttede for mange år siden, at vi ikke skal have fri indvandring til Danmark. Den beslutning ønsker vi at holde fast i.

  – Derfor skal vi kun hente arbejdskraft ind, som der er mangel på. Det skal være for en afgrænset periode. Og det skal selvfølgelig ske på en ordentlig måde, siger Mette Frederiksen.’

  Mon ikke det var en idé, at tage fat i Danmarks EGNE unge og motivere dem, – både økonomisk og moralsk, – til, at få nogle FLERE børn – i stedet for at fortsætte elitens sataniske trip med, at decideret AFFOLKE den oprindelige befolkning; i DK ved
  1) at skabe større grobund for cancer sygdomme og generel dårligere folkesundhed, 2) pseudo-tvinge folk til at tage mrna medicinskrald uden langtidsstudier, der med GARANTI vil have helbredskonsekvenser for mange, 3) og det sidste nye: hjernevaske de danske unge til slet IKKE at få børn pga. KLIMAKRISEN!

  Psykosen er ved at være total.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //