Chat med kammerater på Discord

Den Nordiske Modstandsbevægelse i Danmark har nu oprettet en Discord-server, hvor sympatisører og nysgerrige kan netværke, debattere og komme i kontakt med repræsentanter for organisationen.

Discord er på kort tid opstået som et konkurrencedygtigt alternativ til lignende tjenester som Skype og Teamspeak. Programmet er populært blandt unge og især dem der spiller computerspil. Du kan enten installere det som et separat program, som app på din smartphone eller logge direkte ind via en almindelig browser. I programmet kan du logge ind på servere, der giver brugerne mulighed for både tekst og stemmechat i forskellige “kanaler”, men det er også muligt at kommunikere privat med individuelle brugere.

The Nordic Resistance Movement Denmark Discord-serveren blev aktiveret i slutningen af 2017 og er primært tænkt som mødested og bindeled mellem sympatisører, aktivister, støttemedlemmer og selvfølgeligt kommende medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Vore Nordiske kampfæller er selvsagt meget velkomne som brugere på serveren. Meningsmodstandere som vil debattere konstruktivt, kan også blive brugere.

Vigtig information, som Discord-bruger:

Alle kan se dit brugernavn på serveren. Hvis du vil være anonym, skal du tage et pseudonym, der ikke kan knyttes til dit rigtige navn. I princippet kan hvem som helst læse hvad du skriver på serveren, hvilket betyder, at du bør undgå at udlevere detaljer om dig selv, der kan afsløre din identitet, hvis du ønsker denne hemmeligholdt.

Det første du gør, når du kommer ind på serveren, er at skrive en kort præsentation af dig selv i chatten “info-nye-medlemmer” eller i en privat besked til en moderator/admin. Herefter vil du blive lukket ind på serveren og få adgang til flere kanaler.
Vi vil standse eventuelle forsøg på koordineret sabotage, og fjendtligsindede brugere kan stoppes effektivt med et enkelt klik fra en admin og få alle deres indlæg slettet.

Ud over præsentationsverifikationen, kan du også blive verificeret som medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Det er ikke nok, at hævde du er medlem, du skal have en verificeret kammerat til at sige god for, at du er aktivt medlem af organisationen. Kontakt en moderator eller admin i en privat besked om dette og henvis til et verificeret medlem. Hvis du ikke kender nogen medlemmer på serveren, kan du bruge kontakter udenfor Discord, for at få din bruger verificeret.

Discord er ikke en sikker platform. Ingen følsomme eller hemmelige ting vil blive diskuteret eller planlagt i dette forum. Platformen er til netværk og ucensurerede, men legitime diskussioner om politik og andet. Der vil være ytringsfrihed og højt til loftet på serveren, men umoralsk eller ubehagelig adfærd vil resultere i udelukning. Vi ønsker at opbygge et positivt og konstruktivt fællesskab.

Her downloader du Discord.

Den danske server – The Nordic Resistance Movement Denmark

I øjeblikket accepteres alle nordiske sprog og engelsk på serveren. Regler og anden information er skrevet på dansk. De fleste brugere og kanaler er dansksprogede, da serverens primære målgruppe er danskere. Serveren vil løbende blive opdateret, så den afspejler det til enhver tid gældende behov for organisationen.

OPDATERING: 

Modstandsbevægelsens Discord Server er blevet spærret og slettet af Discord. Det drøftes i øjeblikket om en ny server skal oprettes. Interesserede kan følge Modstandsbevægelsen på vores VK-side.

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • daniel hansen says:

  Hej

  Invitationen er udløbet. Kan nogen publicere en ny server please?

  • Hej Daniel. Discord serveren er blevet lukket af Discord. Det er ikke sikkert der bliver oprettet en ny.

 • davs har i overvejet at lave en riot.im server eller en Wire server?

 • hvornår laver i en ny discord server?

 • Redaktionen says:

  Denne artikel er blevet opdateret med et link til Modstandsbevægelsens venners Discord-server.

 • Kommer der en ny discord? jeg savner Asbjørn.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //