Chat-serveren »Modstandsbevægelsens Venner« atter lukket af Discord

ANNONCERING: Chatfællesskabet på Discord »Modstandsbevægelsens Venner« blev i aftes atter lukket ned. Serveren genopstår ikke snarligt. Søg i stedet medlemskab af bevægelsen.

Over flere omgange, i over 9 måneder, har chat-serveren på Discord »Modstandsbevægelsens Venner« tilbudt nationalister, nationalsocialister og interesserede, såvel som kritikere som ønskede at debattere med meningsmodstandere på en ordnet måde, en mulighed for debat og fællesskab. Denne mulighed blev af selskabet Discord flere gange forsøgt saboteret, og igen i aftes blev serveren lukket og slettet, og admins tilknyttet fik deaktiveret deres konti.

Hverken personerne bag chat-serveren eller Modstandsbevægelsen har planer om at genoplive chatfællesskabet inden for en nær fremtid, da, for Modstandsbevægelsens side, gadeaktivisme og fysisk fællesskab er vigtigere end online-fællesskaber.

Derfor takker Modstandsbevægelsen og dens medlemmer for alle deltagernes interesse og gode samtaler på serveren, men opfordrer til, at interesserede, som vover mere end blot chat, at søge om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse og blive en del af det virkelige fællesskab.

Ansøg om medlemskab her!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Fischer says:

    Fischer#0376

  • Lav en Telegram kanal istedet for


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //