Chauffør anklaget for voldtægt – inviterede sine venner til at deltage

MULTIKULTUR: En racefremmed servicechauffør, der kørte for Skånetrafikken og Taxisydväst, er tiltalt for to tilfælde af grov voldtægt mod en svensk 17-årig psykisk handicappet pige. Ved begge lejligheder inviterede chaufføren venner til at deltage i overgrebene.

Adham El Heich. Foto: Fra Facebook og forundersøgelsesrapporten.

Den tidligere servicechauffør Adham El Heich (19890729-7579) blev den 28. april 2021 anklaget for to tilfælde af grov voldtægt mod en 17-årig svensk handicappet pige, som han var ansat til at køre. Pigens handicap består i, at hun er mentalt svag og socialt umoden.

Til de mistænkte voldtægter, som siges at have fundet sted ved to forskellige lejligheder, den ene da El Heich var på vagt og den anden uden for tjeneste, havde han inviteret venner, der også deltog i overgrebene. Ifølge El Heich var pigen villig til at deltage i alt, mens pigen selv mener, at hun blev voldtaget.

På trods af at i alt fire personer har deltaget i de to voldtægter, er det kun El Heich, som var til stede ved begge tilfælde, der er tiltalt, fordi pigen ikke har været i stand til at udpege de tre andre mænd, og fordi El Heich nægter at oplyse, hvem de er.

Den første gruppe-voldtægt fandt sted i servicebilen om aftenen/natten mellem d. 2-3 juni 2020 ved en stille vejkant på Åbrovägen i Billesholm, som ligger i Bjuv kommune. Da pigen kom ind i servicebilen, var der, foruden El Heich, også en anden mand i bilen. El Heich kørte bilen til Åbrovägen, hvor overgrebet senere begyndte. Pigen var på bagsædet, og de to mænd var gået ind en ad gangen og voldtaget hende. Efter et stykke tid dukkede en tredje mand op, der også voldtog pigen. Voldtægterne var både orale og vaginale.

Den anden voldtægt fandt sted den 4. juni 2020 i et hus på Kometgatan i Ödåkra, hvor El Heich havde kørt pigen hen til. Efter et stykke tid dukkede en ven af ​​El Heich op og begge voldtog pigen oralt og vaginalt.

Den anden person, der mistænkes for at være involveret i gruppe-voldtægten den 4. juni, er manden der ejede huset, hvor voldtægten fandt sted. El Heich har i afhøringen udtalt, at husejeren var gået ind i soveværelset med pigen og havde samleje der, og pigen har udtalt, at den anden mand havde voldtaget hende der, men han er senere blevet frifundet.

Optagelser, som El Heich havde optaget under de to voldtægter, endte i en gruppe på Snapchat, som El Heich havde med venner og familie.

 

Transporttjenester
Transporttjenesterne og -firmaerne er ligeglade med de risici, der er forbundet med at lade racefremmede være alene med og køre med de mest sårbare personer i samfundet. At lade en ung arabisk mand køre en svensk mentalt handicappet pige alene i en bil er ikke noget underligt ifølge dem. Ifølge dem er arabiske mænd eller afrikanske mænd for den sags skyld ikke anderledes end nordiske mænd. Det faktum, at arabere og afrikanere er stærkt overrepræsenteret i statistikkerne for grove volds- og seksualforbrydelser, er fuldstændig irrelevant.

Hvad angår El Heich personligt, er han også tidligere blevet dømt for forbrydelser ved flere lejligheder, men selv det synes ikke at bekymre dem, der organiserer transporttjenesten.

Selvom alle, der arbejder i transporttjenesten, skal deltage i forskellige træninger, hvor de skal lære om handicappedes forskellige behov, og hvordan de skal forholde sig til dem, virker der ikke til at være nogen overvejelser om, hvilke firmaer og enkeltpersoner der ansættes. Nedenfor er en beskrivelse af, hvordan organisationen, hvor to gruppevoldtægter fandt sted, ser ud:

 • Skånetrafikken er en del af Region Skåne. Organisationen Serviceresor tilhører Region Skåne og leverer transporttjenester og sygetransport, hvor et af firmaerne som kører for dem er Taxisydväst.
 • Taxisydväst var taxiselskabet, der tog sig af de to kørsler, hvor den forurettede siges at være blevet voldtaget. Taxisydväst hyrede underleverandøren Rollocab AB, hvor El Heich var ansat. Leder af Rollocab AB var Mohamed Al-Heish.

Det er i øjeblikket uklart, om lederen af ​​Rollocab AB er en slægtning til El Heich, eller om de bare har lignende navne. Der er ofte en hel del uorden i, hvordan indvandrere staver deres navne, og det er ikke ualmindeligt at der, selv inden for de samme familier, er forskellige stavemåder for efternavne og familienavne.

 • Rollcab AB blev senere opkøbt af Taxisydväst, og siden 23. december 2020 tilhører alle deres køretøjer og chauffører Taxisydväst.

I modsætning til nogle andre alternative medier censurerer Nordfront ikke billeder af racefremmede, der har begået eller mistænkes for at have begået forbrydelser mod vort folk. Nordfront vil fortsat følge denne sag.

VIA:
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin says:

  Flertallet af sådan forbrydelser kan forhindres i fremtiden ved at sende racefremmede ud af landet

 • Hvis ikke du - hvem så? says:

  Der vil blive et sted og en tid for disse ”mennesker”

  og karriere hygge KLOAK politikerne, der tjener tykt på danskernes ulykke.

  Ja jeg har en drøm –

  En drøm hvor vores lidelse ser en ende og deres vil begynde.

  Ja jeg har en drøm –

  Jeg drømmer om insektudryddere der ikke længere har et arbejde at udføre.

  Jeg drømmer om en verden hvor danskerne tør tage eget parti og ikke kun dele deres tanker sammen i skyggerne.

  Jeg har en drøm.

  Et land hvor efterkommerne af landsforræderne føler det løbe dem koldt ned af ryggen, hvor end de bliver genkendt.

  Jeg har en drøm.

 • Torsten says:

  Hver en forbrydelse de racefremmede begår skal forrædere og de ansvarlige strafes for.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //