Chefskifte, HMF og intern kultur på Modstandsbevægelsens Organisationsdage

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Sidste weekend blev Den Nordiske Modstandsbevægelses Organisationsdage afholdt i Sverige. En række nyheder blev afsløret, mens flere interessante foredrag blev holdt.

Simon Holmqvist var konferencier.

I løbet af weekenden blev Den Nordiske Modstandsbevægelses Organisationsdage, der svarer til de gamle Aktivistdage, afholdt i det nordlige Sverige. Nogle af de langt rejsende gæster ankom allerede fredag ​​og overnattede, men lørdagen formiddag blev arrangementet åbnet af Simon Holmqvist, som var taler under begivenheden.

Temaet for Organisationsdage var «En enhed af jern» med henvisning til Corneliu Codreanus berømte citat:

Legionen foretrækker at stå samlet, selvom den vælger den forkerte vej. Hvis legionen ender i helvede, skal den stadig stå samlet. Efter en vellykket erobring af helvede vender vi tilbage til sejr.

Det spiller ingen rolle, om vi vinder, taber eller ofrer vore liv. Det vigtigste er, at vi gør det sammen som en enhed af jern.

Efter at have budt alle velkommen og forklaret nogle praktikaliteter og regler for dagene, bød Holmqvist lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg, velkommen på scenen. Lindberg bød deltagerne velkommen og inviterede derefter rederne i Sverige på scenen for at fortælle om det forløbne år og fremtidige planer. Nyt for dette år var adskillige nye redechefer, som træder frem for at overtage deres forgængere på posten.

Simon Lindberg indleder Organisationsdagene.

De nye redechefer i Sverige er Mattias Sigvardsson, som overtager Rede 2 efter Jimmy Andersson, Daniel Gerdås, som overtager Rede 3 efter Freddy Nerman, Daniel Byström, som overtager Rede 6 efter Robert Eklund, Hampus Maijala, som overtager Rede 7 efter Magnus Wardmo og endelig Jimmy Thunlind, som officielt overtager Rede 8 efter at være fungerende redechef.

Daniel Gerdås. Ny redechef i svenske Rede 3.

De fungerende redechefer i henholdsvis Rede 1 og Rede 4 vil fortsætte på deres poster, indtil nye chefer er klar til at overtage. Pär Sjögren, mangeårig chef af Rede 5, fortsætter på sin post.

Martin Saxlind. Fungerende redechef i svenske Rede 4 og arrangør af Organisationsdagene.

I løbet af dagene blev flere nyheder afsløret, herunder at publikationen Behersk Livet snart vil blive frigivet i bogformat på svensk. Fredrik Vejdeland, der præsenterede nyheden, mener, at bogen er vigtig, da den formidler en ånd, der er nødvendig for at overvinde udfordringer og problemer i livet. Der er opnået meget ved at antage den ånd, der formidles i bogen, ifølge Vejdeland.

Nordfronts ansvarlige udgiver Marcus Hansson giver foredrag om den svenske hadytringslovgivning.

Nordfronts ansvarlige udgiver, Marcus Hansson, talte også foran deltagerne og emnet var «hadefulde ytringer» og hvordan man skal udføre, eller rettere sagt hvordan man skal undvige at blive dømt for dette.

– Foredraget blev afholdt for at få medlemmerne til at forstå, at loven er skabt for at stilne og passivisere politisk opposition, som anses som værende  «racistisk», fortæller Hansson til Nordfront og fortsætter:

– Dette øger konstant begrænsningen af ​​hvide menneskers ytringsfrihed. Derfor er vi som organisation og folk i almindelighed nødt til at forstå, hvilket niveau af undertrykkelse systemet retter mod vores ytringsfrihed i dag, og hvad de vil sigte mod i fremtiden.

Hansson har fem hurtige tip til «hadtalere»:

1. Brug ikke en konto på sociale medier, der kan kobles til din person, hvis du vil skrive bestemte ting, der er ulovlige.

2. Tænk på sikkerhed. Jo højere sikkerhed, jo mindre er risikoen for retsforfølgelse. Krypter din computer, brug VPN-tunnel og fremsæt ikke hadetale over telefonen.

3. Hvis du bliver indkaldt til en afhøring, skal du ikke sige noget og ikke deltage i efterforskningen. Politiet er ikke dine venner, men dine undertrykkere.

4. Læs op på hvilke grupper i samfundet det er forbudt at hetze mod (hvide går altid an), og hvilke symboler der er forbudt. Du kan ofte få sagt det som du vil sige uden at bryde loven ved ikke at håne og ej heller objektiv.

5. Organiser dig mod systemet og besejr det. På denne måde kan du og dine børn i fremtiden udtrykke sig, hvordan de vil i deres eget land.

Pär Öberg holder foredrag og leder en diskussion om hvilken internetkultur Den Nordiske Modstandsbevægelse stræber efter.

Pär Öberg holdt også et foredrag, hvilket var rettet mod en sund intern kultur i Modstandsbevægelsen, og hvordan en sådan kan etableres og vedligeholdes. Lørdagen bød også på to taler af Simon Lindberg, en forelæsning af Robert Eklund om propaganda og en tale af Jimmy Thunlind.

Efter at lørdagens skema var gennemarbejdet, kunne deltagerne nyde et julebord, på trods af den hysteriske frygt for coronavirus, der findes i andre dele af samfundet.

I løbet af søndag formiddag holdt Sebastian Elofsson en længere tale, inden det var tid for deltagerne at afslutte Organisationsdagene med flere spredte banneraktioner langs kysten i Norrland.

Du kan også engagere dig i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Ansøg om medlemskab HER!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //