Coca Cola’s krav til deres ansatte: »Vær mindre hvide!«

ANTI-HVIDHED: Coca Cola ønsker, at deres hvide ansatte skal gennemgå kurser i »kritisk raceteori«, hvor de opfordres til at »være mindre hvide«. Det var en whistleblower i selskabet som afslørede læskedrikgigantens anti-hvidhed.

Temabillede. Foto: Pixabay (Public Domain).

Det globalistiske selskab Coca Cola har skabt røre, efter at det blev kendt, at de kræver, at deres hvide medarbejdere tager et kursus i såkaldt »kritisk raceteori« og opfordrer dem tilmed til »ikke at være så hvide«, skriver RT.

Organisationspsykolog Karlyn Borysenko, der arbejder for at ende indoktrineringen i »kritisk raceteori«, som hun mener kun fører til splittelse, afslørede fredag, at hun modtog skærmbilleder af uddannelsesmaterialet fra en whistleblower, der arbejder hos Coca Cola. Medarbejderen havde modtaget en meddelelse om kurset i en e-mail fra selskabets ledelse, der ønskede, at han skulle tage kurset.

Uddannelsen kaldet »Confronting Racism, with Robin DiAngelo« finder sted online med videokurser på platformen LinkedIn Learning.

Robin DiAngelo er en amerikansk forfatter og mødeleder, der arbejder inden for de nye PK-felter »kritisk diskursanalyse« og »hvidhedsstudier«. Hun tilbyder virksomhedsseminarer om »hvidhed, hvid skrøbelighed« og »racemæssig retfærdighed«, som kan koste op til $ 40.000 for en halv dag.

På Twitter viste Borysenko skærmbilleder af tekster fra det undervisningsmateriale, hun modtog fra whistlebloweren. Budskabet i teksterne var alt andet end »inkluderende«. Der stod blandt andet, at hvide er undertrykkende og arrogante, og at de føler sig overlegne, fordi de er hvide. Det blev også hævdet, at »forskning« viser, at hvide allerede i en alder af 3 år »ved, at det er bedre at være hvid«. Det hele blev afrundet med en ligetil og enkel besked: »Prøv at være mindre hvid«.

Tekster fra kurset:

Confronting Racism

Understanding What it Means to Be White,
Challenging What it Means to Be Racist

To be less white is to:

– be less oppressive

– be less arrogant
– be less certain
– be less defensive
– be less ignorant
– be more humble
– listen
– believe
– break with apathy
– break with white solidarity

In the U.S. and other Westerns nations,
white people are socialized
to feel that they are inherently superior
because they are white.

Research shows that by age 3 to 4,
children understand
that it is better to be white.

Try to be less white

Senere på fredagen ​​kom et svar fra en talsmand for Coca-Cola, der hævdede, at skærmbillederne kom fra undervisningsmateriale, der er bredt tilgængeligt på LinkedIn’s platform, og at fokusset i Coca-Cola’s uddannelsesprogram ikke lå på dette. Talsmanden tilføjede imidlertid, at »kurset er en del af en læringsplan for at opbygge en inkluderende arbejdsplads«.

– Dit job hos Coca-Cola bør ikke afhænge af, om du køber ideen om at være mindre hvid. Det skulle afhænge af, om du kan gå ind og gøre dit job, kommenterede Borysenko.

På sociale medier er mange blevet rasende over Coca Cola’s racisme.

En hvid kvindelig ejer af en lille virksomhed, der havde ladet Coca Cola opstille en salgsautomat i hendes lokaler, skrev at hun straks ville kontakte læskedriksgiganten mandag morgen for at kræve, at de fjernede deres affald fra hendes lokaler:

»Hvis et firma havde sendt et træningskit rundt, som skulle lære sorte mennesker at »være mindre sorte«, ville verden have imploderet, og retssager ville have fulgt. Jeg håber virkelig, at disse medarbejdere sagsøger Coca Cola for åbenlyst racisme og diskrimination«, tweetede Candace Owens, en velkendt afroamerikansk politisk kommentator, der tidligere havde kritiseret Black Lives Matter-bevægelsen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Typisk for sukkerjøden

  • mangfoldighed er Jødernes største styrke


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //