Conor McGregor går til angreb på EU og tvangsvaccination

EUROPA: Ireren og den tidligere UFC-mester Conor McGregor gik ud på Twitter i sidste uge og antydede, at han ønsker, at Irland skal forlade EU. MMA-stjernen kritiserede også, at nogle lande nu er begyndt at indføre tvangsvaccination.

Conor McGregor. Foto: Kremlin.ru (CC BY 4.0).

Conor McGregor har ved flere lejligheder slettet opslag, som han har skrevet på Twitter. I sidste måned, efter at have slettet indlæg, der kritiserede de nye lockdown-foranstaltninger, der blev indført i Irland, forklarede han, hvorfor han slettede nogle af sine indlæg. The Mirror citerede derefter en ophedet samtale McGregor havde haft med en kritiker:

Jeg siger altid hvad jeg har behov for at sige, det bliver anmeldt/spredt, senere fjerner jeg det fra min side. […] Jeg kan ikke lide at beholde negativiteten på min side.

I sidste uge fortsatte den tidligere UFC fjervægt- og letvægtsmester med at udtrykke hans meninger om global coronapolitik, da han kritiserede tendensen til, at flere og flere lande indfører obligatorisk vaccination.

»At tvinge nogen til at få sprøjtet noget ind i deres krop, som de ikke ønsker, er afskyeligt forkert«, skrev McGregor på Twitter ifølge Sunday World. McGregor tilføjede, at han ikke er imod vacciner, men blot ønsker, at folk skal kunne vælge, om de vil vaccineres eller ej, men han skal tidligere også have skrevet, at vaccinerne mod covid-19 ikke har virket.

Blandt de seneste Twitter-opslag, som alle siden er blevet slettet af McGregor, skrev sportsprofilen også, at det er tid til at diskutere, hvorvidt Irland skal forlade EU:

Det er tid til at diskutere Irlands udtræden af ​​EU.

Vi har ikke ledere i Irland, vi har budbringere. Underordnede.

Kilder:
The Mirror
Sunday World


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //