Coronaprotester flere steder i Europa i dag

UDLAND: Protestmarch mod vaccinetvang og restriktioner i Østrig, demonstration for et »bedre sundhedsvæsen« i Frankrig, hvor mange har sagt deres stillinger op efter indførelsen af vaccinekravet, samt flere lignende demonstrationer i Tyskland og Holland.

Parlamentsbygningen i Wien. Foto: CC public domain.

I dag har protester fundet sted i flere dele af Europa, rettet mod foranstaltninger, der er indført under påskud af, at de er nødvendige for at stoppe coronavirus.

I den østrigske hovedstad Wien blev der organiseret en protestmarch mod tvangsvaccination og restriktioner. Østrig er det første land i Europa, der har taget en beslutning om at tvinge befolkningen til at blive vaccineret, skriver RT.

Selv i den franske hovedstad Paris har der været en form for manifestation, med budskaber om at beskytte og forbedre sundhedsvæsenet i landet. Det skulle ifølge RT hænge sammen med coronarestriktionerne, da mange har sagt op eller sygemeldt sig fra deres job i sundhedsvæsenet efter at der blev indført vaccinepligt for personalet.

Der har også været afholdt protester mod restriktionerne i Tyskland og Holland. I Tyskland samledes folk i Berlin:

I Holland blev der afholdt en demonstration i byen Utrecht:

Også i Danmark blev der afholdt demonstration, under parolen »For børns rettigheder – imod udskamning og hovedløse restriktioner«, arrangeret af gruppen »Men in Black«:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Der var også demo i København. ca. 600 mennesker var der nok måske flere. https://presse-fotos.dk/post/demonstration-men-in-black-demonstration-i-koebenhavn-for-boerns-rettigheder/

  • Godt at folk begynder at sige fra


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //