Coronavirus er det største fupnummer, der nogensinde er lavet med en intetanende befolkning

CORONAKRISEN: Toppatolog Dr. Roger Hodkinson har sagt til nogle embedsmænd i Alberta under et zoommøde, at den nuværende corona-krise er “det største fupnummer, der nogensinde er lavet med intetanende borgere.”

Dr. Roger Hodkinson.

Toppatologen Roger Hodkinsons kommentarer blev fremsat under en diskussion, der involverede Udvalget for Offentlige Tjenester (the Community and Public Services Committee), og klippet blev derefter uploadet til YouTube.

Han bemærkede, at han også var ekspert inden for virologi, og påpegede, at hans rolle som administrerende direktør for et biotekfirma, der fremstiller COVID-tests, betyder: “at jeg måske ved lidt om det her.”

”Der er fuldstændig ubegrundet offentligt hysteri drevet af medierne og politikerne, det er uhyrligt, det er det største fupnummer, der nogensinde er lavet med en intetanende befolkning,” sagde Hodkinson.

Lægen sagde, at der ikke kan gøres noget for at stoppe spredningen af virus ud over at beskytte ældre og mere sårbare mennesker, og at hele situationen repræsenterer “politik, der spiller medicin, og det er et meget farligt spil.”

Hodkinson bemærkede, at “social distance er nytteløst, fordi COVID spredes af aerosoler, der rejser omkring 30 meter, før de lander,” og opfordrede til, at samfundet genåbnes straks for at forhindre den udmarvning, der skyldes nedlukninger.

Hodkinson kritiserede også voldsomt de obligatoriske mundbind som værende helt meningsløse.

”Masker er fuldstændig ubrugelige. Der er intet bevisgrundlag for deres effektivitet overhovedet, ”sagde han.

”Papirmasker og stofmasker er simpelthen dydsmønstersignaler. De bæres ikke engang effektivt det meste af tiden. Det er fuldstændig latterligt. At se disse stakkels, uuddannede mennesker – det siger jeg ikke i en nedsættende mening – at se disse mennesker gå rundt som lemminger og adlyde at gå med maske uden nogen form for indsigt.”

Lægen kritiserede også upålideligheden af PCR-tests og bemærkede, at “positive testresultater ikke betyder, understreget i neon, en klinisk infektion”, og at al testning bør stoppes, fordi de falske tal “driver folk til hysteri.”

Hodkinson sagde, at risikoen for død i Alberta-provinsen for mennesker under 65 år var “1 ud af 300.000”, og at det simpelthen var “skandaløst” at lukke samfundet for det, som lægen sagde, “bare var endnu en ubehagelig influenza.”

“Jeg er fuldstændig oprørt over, at det har nået dette niveau, det hele burde stoppe i morgen,” konkluderede Dr. Hodkinson.

Hodkinsons baggrund for de udtalelser kan ikke drages i tvivl, og MedMalDoctors-webstedet bekræfter hans troværdighed.

”Han tog sine lægeeksamener på Cambridge University i Storbritannien (M.A., M.B., B. Chir.) og var forsker på Corpus Christi College. Efter et ophold ved University of British Columbia blev han en Royal College-certificeret generel patolog (FRCPC) og også Fellow på College of American Pathologists (FCAP).”

“Han har god status i forhold til College of Physicians and Surgeons of Alberta og er blevet anerkendt af Court of Queen’s Bench i Alberta som ekspert i patologi.”

Hør Dr. Hodkinsons påstand om coronahysteriet her:

Hvis omtalte video slettes af YouTube, ligger der en sikkerhedskopi her.

Kilde:
Summit News


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Corona er blevet voldsomt overdrevet i, hvor farlig virussen reelt er. I Danmark er der kun 1 person under 50 år, som er død med corona. 1 person. Ser man på antallet af døde i Danmark i hele 2020, så er vi på samme niveau i år, som vi har været i alle mulige andre år, og det samme ses også i lignende lande. Så hvorfor alle disse restriktioner? Medicinalfirmaer tjener latterligt mange penge på alt det her. Store techfirmaer som Google og Amazon har tjent milliarder, mens små virksomheder er gået konkurs. Den økonomiske elite i vesten kan ændre på vores økonomiske system, så det er endnu mere til deres fordel f. Eks. BlackRock som nu vejleder the Federal Reserve i deres investeringer og World Economic Forum og deres the great reset.
  Resultatet af det sidste års spektakulære politik er, at nogle meget få mennesker er blevet endnu rigere og mere magtfulde, mens resten af befolkningen er blevet fattigere, vores lande har optaget enorm gæld og en stor del af befolkningen er nu bange for at være sammen med deres egen familie og venner. Hvad har vi fået til gengæld? Nogle vil påstå, at færre er døde af corona pga dette, hvilket muligvis er rigtigt, men ser vi på Sverige, der har haft væsentligt færre restriktioner end os, så er deres totale antal døde i 2020 også på linje med andre år. Det er altså svært at sige, om restriktionerne har haft en væsenlig effekt. Vi bliver nød til at spørge os selv, om det har været det værd, og om vi skal forsætte den nuværende politik. Personligt mener jeg, at det er gået for langt.

 • Anonym Ole says:

  Og hvor vidt det er ægte må nu være det afgørende og mest relevante spørgsmål. Man kalder alle influenzaer for at være af corona-afstamning. Hvorfor hørte vi intet om det før, og at det er tilsyneladende navnet på en pandemi nu, en influenza virus vi evt bare kunne kalde for influenza pandemi? Corona navnet som kommer fra influenza må vi nu overhovedet ikke sige minder om almindelig influenza?

  Hvorfor kan praktisk talt INGEN sige at de på nær hånd, eller overhovedet har set denne “brutale og aggressive sygdom” rykke folk fra hinanden?
  Hvorfor er det så alvorligt hvis tilsyneladende størstedelen af alle os slaver angiveligt ikke skulle have overholdt restriktionerne der angiveligt skulle være vedtaget men som er direkte imod loven. Burde vi ikke alle være døde? Tværtimod er vi her faktisk endnu. Og ja, din mor med leukæmi og sclerose og langt andre af de sygdomme der tidligere var kendt for den uundgåelige død, stoppede helt fordi at Corona kom forbi og sagde: “nu dør i kun af mig, hilsen Corona”. Betyder de andre ting ikke noget længere/alt det videnskab vi nogensinde har lært?

  Jeg har ikke set/hørt om én eneste person har været så meget som en eneste snært berørt af det her udover den angst-psyko-operation som bliver implementeret på næsten alle nationer. Få nogle kugler folk! Jeres koner gør det ikke for jer!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //