Dagens video: Den jødiske Rothshild-familie og det jødiske banksystem

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer hermed dagens video.

Dagens video er en tegnefilm om historien bag penge og den jødiske Rothschild-familie, som anses for at være verdens rigeste familie.

Rothschild-dynastiet startede med Mayer Amschel Bauer (1743-1812). Han tog senere efternavnet Rothschild (tysk for «rødt skjold») efter faderens hus, som var dekoreret med et rødt skilt.

Mayer Amschel Rothschild udtalte engang følgende: «Lad mig udstede et lands valuta, og jeg bryder mig ikke om hvem der stifter lovene». Familien Rothschild ejer eller kontrollerer i dag, gennem ståmænd, en stor del af verdens centralbanker, som netop arbejder med at udstede og kontrollere deres respektive landes valuta.

Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothschilds kone, skal have udtalt: «Hvis mine sønner ikke ønskede krig, så ville der ikke være krig».

Nordfront vil dagligt præsentere en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke al indhold i de forskellige videoer nødvendigvis afspejler redaktionens holdninger.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • God info. Jeg troede, at Jøden valgte navnet Rothschild fordi han vil lyde uskyldig som et barn og så overlegen som Jøden er; Rodets barn som alt udspringer fra.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //