Dagens video: Fascisme af Sir Oswald Mosley

DAGENS VIDEO: Nordfront præsentere her dagens video.


Videoen kan ses i fuld skærm her

Nordfront vil dagligt præsentere en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alle synspunkter i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionen.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Vi ser i disse måneder (og år) hvordan magten holder befolkningerne i et jerngreb ift coronarestriktionerne, — og når folk herhjemme (forståeligt) begynder at gøre oprør imod vanviddet og det korrumperede politi (og forhindring i simple ting som at måtte arbejde), råber de: “fascisme”, “fascistiske møgsvin”, “naaaazi”, osv. osv. når bølgerne går højt. Og de internationale medier pumper fortsat forfalsket WWII, holohoax, og den sædvanlige (folkefjendtlige) manipulerende propaganda ud i det popcornspisende hjernevaskede folk. Mette bliver sammenlignet med Hitler af de enkelte dissidenter og “fritænkere” der måtte opstå.
  Jeg troede under første nedlukning i marts 2020, at folk ville undersøge hvad i alverden det var der foregik, på egen hånd – men jeg blev slemt skuffet. DR, TV2, YouTube, Facebook, og stort set alle de etablerede medier kørte hårdt på, med skrækkampagnen – hvilket resulterer i, idag, at en skræmmende stor del af befolkningen synes at coronapas er en GOD idé?! Tvangsvaccinering med eksperimentel medicin mod en influenzavirus er en GOD idé?

  Samfundet er TOTALT splittet. For der ER selvfølgelig også dem, der kan finde ud af, at tænke selv.

  Man kan argumentere med folk i hverdagen og fortælle dem, hvad det i virkeligheden er der foregår (the great reset, global kommunistisk slavesamfund) men, generelt, så er befolkningen TRYLLEBUNDET af de kontrollerede medier. I en UHYGGELIG grad.

  Selvom folk godt ved, at medierne “smører tykt på” nogle gange, så er det som om medierne lægger en forbandelse ud mod befolkningen: Resultatet bliver bare, at “nyhederne” opfattes som den nye religion og den betalte “videnskab” og vaccinecheferne på TV som danskerne tilsyneladende sætter deres lid til, bliver til de facto kendsgerninger, som man bare må rette ind efter. Ligemeget hvor lidt logisk mening det egentlig giver. Medierne (MSM) er i sandhed et allestedsværende uhyggeligt kraftigt værktøj vores fjender bruger mod det autoritetstro, svækkede danske folk.

 • Mikkel Pedersen says:

  Godt skrevet JMM.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //