Dagens video: Gennemgang af »Treblinka – Inside Hitler’s Secret Death Camp«

DAGENS VIDEO: Nordfront bringer her dagens video.

Dagens video er en live gennemgang af »dokumentaren Treblinka – Inside Hitler’s Secret Death Camp«, der følger et hold af britiske arkæologer, der har fået hidtil uset adgang til at udgrave og undersøge den påståede udryddelseslejr Treblinka.

I løbet af dokumentar siger fortælleren, at der aldrig er blevet fremlagt afgørende beviser for et massemord begået i Treblinka. For at bevise dette påståede massemord graver holdet af britiske arkæologer og retsmedicineren Caroline Sturdy Colls omkring 3km syd for den påståede udryddelseslejr, i hvad der ligner en gammel forladt kristen gravplads, og finder resterne af to mennesker. De bestemmer aldrig, hvor længe disse lig har lagt der. Derefter stopper de med at grave i dette område og konkludere, at der er hundredvis af lig af ofre fra en masseudryddelse begået af tyskerne.

Senere graver de inde i selve lejren men finder gamle forstenede hajtænder og resterne af en kam, mens en større gruppe zionistiske jøder kan ses i baggrunden. Derefter konkludere »eksperterne«, at det lykkes tyskerne at gemme gaskamrene, som helt sikkert var der.

»Eksperterne« finder dog menneskerester i form af aske oven på monumentet, som blev bygget efter krigen. Der kan findes videoer på Youtube, som viser jøder fra Israel, der rejser til Treblinka for at hælde deres afdøde forældres aske ud i området, hvor Treblinka-lejreren var.

Nordfront gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //