Dagens video: Debat om Holocaust mellem Mike Peinovich og Matthew Cockerill

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

I går aftes dansk tid havde Mike Peinovich, formanden for National Justice Party og medvært på en række podcasts på therightstuff.biz, og Matthew Cockerill, ph.d studerende i international historie ved London School of Economics, deres længe ventet debat om det påståede “Holocaust”.

Undervejs opstår der noget forvirring over det såkaldte “Kremer dokument”. Du kan læse, hvad Mike skrev om det på Telegram her;

Forvirringen over Kremer-dokumentet er let at forklare, selvom det var svært at fange på det tidspunkt. Det dokument, jeg refererede til, var Kremers egentlige dagbogsoptegnelse fra 1942 (øverst), hvor han fortæller, at han deltog i en særlig aktion. Matthew refererede vidnesbyrd af Kremer fra 1947 (nederst), hvor han siger, at han deltog i en gasning. Han var næsten helt sikkert under tvang ved denne høring, så den originale dagbog er den bedste kilde. Jeg var ærligt talt forvirret, fordi jeg havde læst dokumentet, og jeg vidste, hvad der stod. Matthew kunne have opklaret dette ved at forklare, at der er to forskellige dokumenter, det ene en original dagbog og det andet et senere vidnesbyrd. Men han valgte i stedet at blive ved med at prøve at gaslight [manipulere nogen ved hjælp af psykologiske metoder til at sætte spørgsmålstegn ved deres egen fornuft eller ræsonnement. red.] mig. Dette er det eneste sted, jeg faktisk følte, at jeg snublede under debatten, og det viser sig, at jeg havde ret.

Du kan også høre Matthew Cockerills tanker efter debatten her.

LÆS OGSÅ:
Debat mellem Robert Faurisson og Mikkel Andersson om holocaust


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er umuligt at forsvare holocaustløgnene. Det eneste de har er alle deres penge og institutioner.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //