Dagens video: Hvad er en kvinde?

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

Nordfront gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • En qvinde er lig med kvalitet. En qvinde er mandens hælde/ borg. En qvinde kan ikke måle sig eller ligne andre kvinder i verden, da en ligning er matematik, og ikke et målebæger. (Det er IKKE sjovt). En qvinde respektere sig og sit. En qvinde nyder sit ydre som indre.

  Jeg tror ikke der findes den bedste facitliste til eller for en kvinde, men jeg ved og tror at alle kvinder forhåbenligt får opfyldt det de har af ynde og behov for.

  Hvis vi kvinder skulle komme med et foredrag om en mand, ville vi nok alle have en handymand, ikke smide med strømper, lave mad, forberede sig på et liv med succes.

  Men, er der egenligt behov for et menneske der taler som andre, holdninger der ligner hinanden, udseendet der er lig med hinanden Hvis det er tilfældet, så må magtens herre og damer gerne finde det første rumskib til månen og forsvind fra mit stejle liv for jer. Der er for meget fokus på andres ve og vel, folks.

  Hil Norden og den sprælske mening.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //