Dagens video: Omskæring og hjerneskade

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

Dagens video er et interview med den jødiske professor og filosof Roger Dommergue Polacco de Menasce (1923–2013), kendt for sine skrifter om alternativ medicin og kritik af »holocaust«-myten.

I dagens video fortæller han om omskæring, og hvad dette gør ved jøderne.

Nordfront vil dagligt præsentere en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Nå, jeg troede det var en almindelighed med den såkaldte hjerneskade, og den befinder sig IKKE ved en omskæring. Det er nok også deres tro der gør dem mærkelige. Men, never mind med det. Det skal bare ikke overhale os andre, vi har nok at slåes med. Men, det er det med udnyttelse…..

  Vi har METOO bevægelse, der fortæller os sandheden om mænd og hvordan lovens lange arm trækker reb efter sig ude i befolkningen.
  Vi har EU, der understøtter de kriminelle i magtens borge.
  Vi har NATO der understøtter lande der rent ud sagt burde fravige enhver beslutning fra både EU, FN og EU. De kæmper en sag om et neger par der skal gå fra hinanden, og hvem der skal være dronning i en andens mands seng. Og, så gælder METOO nok ikke særlig meget i de lande.
  USA demokrater kommer med indsigelser, imens republikaner kan gå ind i andres krige og lave mere helved end hedt.

  Tror det er vigtigt, at hvert land har deres levemåde, måde kulturelt, værdier, og i holdninger. Hvis nogle kommer og siger vi SKAL være ens i levemåde, holdninger og værdi sæt….Så overgår i sq METOO. Men, så kan jeg godt se, at det er vigtigt at få de liberale med. Ens værdier, og alle skal være med. Ens værdier, fuck, jeg får helt gåsehud her.

  Folk der vil ændre et andet folk har helt ærligt et problem med dem selv. Det er et sygt system vi træder ind i nu, og i misbruger folks hjerner som aldrig før. Folk der siger Hitler var slem, oplever ikke dem selv, ligenu så.

  Økosystemet ødelægges, og i brokker jer over krige, systemer der skal ligges sammen, fordi i skal styrer et folk der alle afskilles af normer og værdier, der burde kunne gå sammen, uden at stødes sammen. I misbruger folks hjerner med spirituelle energier på folks negative holdninger. Og de spirituelle, altså Jesus Kristus tillader man bare går ind til folk ( hvis de acceptere det. Jeg må nok lige sige, hvornår er han blevet egnet til at overgå en lov for folket. Frygt skaber noget der kan fremtvinge negative udfoldelser og det har aldrig været negativt. Jeg bliver aldrig fan af kristne. Det sagte kan ikke overgå en følelse. Nå men, loven er altså ikke så vigtigt, det er pegene jo. Penge 🤣🤣 Den ene er mere klog en den anden så… Har du penge så kan du få og har du ingen så må du gå. Ingen arme ingen kage, lige netop den holdning gør at du må og skal være ens i handlinger og gøre mål. Egenligt, hvad er negativt for dig, som ikke er negativt for mig. Skadefro er noget andet, og her kan man sagtens dele bollerne lige over.

  Men, er det egenligt vigtigt med den debat om omskæring i vores DK, da jeg så vidt det er bekendt ikke udbredt i befolkningen. Ved godt der findes grupper i Danmark der sejre ligenu med den debat, og vi skal være mægler i en debat om omskæring. Fordi, det kan lade sig gøre grundet METOO, selskaber der er løbet fra andre religiøse sekter, og hi er sig ud for de har forladt stedet, men forsætter i samme dur med en helt anden flok omkring sig. NATO der kæmper om Kongens ret til en ny dulle i sengen under siv taget. Jo, så giver det hele lidt mere mening, det gør det. Eller en sagsbehandler der åbner munden op, for hun tør, under de demokratiske mål der er opsat vedrørende sex, køn, religion og så videre.
  Men, hvad giver egenligt mere mening. Er der danskerne der skal fraflytte et hjem, grundet manglende betaling til en husleje.

  Sorry Nordfront.dk…..det er under bælte stedet med jeres artikel her. 😡 Jeg bliver heller” aldrig liberal, altså heller aldrig 🥳 For jeg støtter ikke andre end mig selv 🥇

  Hilsen en nationalsocialist.

 • Bo Kenneth Sylvest Jakobsen says:

  Jeg havde set et kort klip fra dette interview og har været ret træt af at jeg ikke har kunne genfinde det siden. Jeg siger mange tak.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //