Dagens video: Samfundskritikeren Emil Bier om systemets ligegyldighed overfor befolkningen

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

Emil Bier har kritiseret systemet i sager om farlige, kraftfremkaldende stoffer i alt fra mælkeslanger og ammunition, der blev anvendt af Forsvaret. Hans fortælling om systemets ligegyldighed og totale afvisning overfor enhver kritik, uanset hvor åbenlyst det er, at systemet fejler på en lang række områder. Uanset, hvorvidt du tror på hans påstande eller ej, så er systemets håndtering af kritik fuldstændig uacceptabel. Hvis du ønsker, så kan du læse mere om ham her.

Nordfront præsenterer løbende en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alle synspunkter i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionen.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Han virker uden håb. Forskellen på ham og os er at vi fremsætter og tror på et sundt alternativ og derfor stadig tror på fremtiden.

 • Han er en ægte helt. Tak for Emil Bier.

 • Adålf Hitler med å says:

  Han er desværre en venstreorienteret klaphat. Se blot dette klip fra 2020, hvor han sidder og flæber over “racisme”. Han er bare en rasmus-modsat. Fint nok, hvad han gjorde hvad angår plastikkemikalier, men ellers har jeg sgu ikke så meget til overs for ham.

  https://www.facebook.com/christianiaone/videos/emil-bier-dette-m%C3%A5-du-ikke-l%C3%A6re-2020/304879134233941/

 • Abrahamisme er en jødisk opfindelse says:

  Er Emil Bier ikke bare en liberal jøde der holder sin identitet i skjul, og poserer sig som samfunds kritiker, han lyder til at snakke meget for kommunistiske tiltag, lige fordeling mellem alle også på tværs af race. Og nåh ja, så er “BIER” et tysk og ashkenazic jødisk efternavn https://www.ancestry.com/name-origin?surname=bier

  Vi har diktatur, det hedder monarki, vi har ikke demokrati, det er en illusion, ligesom de andre lande, jøden skal nok finde sin vej.

 • Jeg ved ikke om han er en jøde, eller hvad hans syn på kommunisme eller race er. Sagen om kræftfremkaldende stoffer i mælkeslanger bør dog have været noget af det nemmeste for Miljøstyrelsens side at forbyde, men ligesom vi har set nu med PFAS og andre stoffer, så fejlede de også dengang, det vidste at de fejlede, og de er ligeglade. Det er efter min mening det centrale i de her sager.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //