Dagens video: Sandheden om den store udskiftning

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

Du kan også se videoen her.

Nordfront gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Come on. Det er jo næsten logik for burhøns det bliver bare ved og ved med at føde en helvedes masse afkom af skæbner. Ak ja. Moralen gejler” ellers ikke noget. I kender sikkert de der flue fanger man hænger op i loftet, så ved man jo også at det er der tråden ligesom hænger lidt løst i det. Ihhhh hiii. Har altid undret meget over det skråleri, men nu ved jeg det. Sorry mit franske, men det er sq da både dumt og useriøst med den moral, der forefindes hos de spredte. I 80’erne sad jeg med åbne mund og polypper, idag tja…..det er sørme svært at være forbløffet, ikk’.

  Hør’.
  Stem NEJ til EU forbehold, da alle ved at forsvaret er dem der fyrer en masse krudt af og det går ud over klimaet.
  Stem NEJ 🤣🤣🤣🤣 til stamme halløj i både Afrika OG i Mellemøsten. Høvdingen fik hjælp af EU, da han ville have 2 koner og 9 børn. Oberst K Udsen, synes det var synd for høvdingen, så han hjalp høvdingen med rigtig dyre rifler og krudt ( altså ikke en kineser ). 🎉🎉 I skulle ellers forsøge, bare forsøge, at se når en neger forsøger, altså forsøger at se meget loyal ud. Det der snyder er, ansigtet. Ellers ville det også se sort ud.

  Fuck, jeg er pisse ligeglad med det hul og deres Uge gerninger. Ingen af dem forsøger noget som helst i deres hjemlande. INGEN. De er pilråddent og uduelige, og mega doven, og en flok nassere og så hader de os, og misbruger den hvides diskret hed. Den diskrethed kan rende mig et vis sted. Der er stadig ordenlige skæbner fra Mellemøsten du overhovedet ikke regner med, ville tage en gammel dames indkøbspose, vel 😡. Så den moral nogle tænker vi skal have for de sørgelige skæbner, de får den ikke fra mig,

  Hader når jeg ser en afrikaner sidde på din brede 🧐 og komme med tal for at hæmme en hvid. Vi er fucking ikke ens…Illoyale’

  Med venlig hilsen
  Lena Larsen


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //