Dagens video: Zionisternes krigsforbrydelser

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

Se videoen i fuld skærm her

Nordfront vil på daglig basis præsentere en udvalgt video. Emnerne som vil blive belyst gennem disse vil blive alt fra historie, masseindvandring, kulturmarxisme, relevant samfundsdebat, jødisk magt m.m.

Vi gør opmærksom på, at alt indholdet videoerne ikke nødvendigvis stemmer overens med redaktionens synspunkter.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Israel historie har været en lang gang terror mod det Palæstinensiske folk der boede i landet. Staten Israel har haft konflikter med sine naboer og har besat nogle områder. Nogle jøder rundt omkring i verden undergraver deres værts nationer, bla ved at støtte pro indvandring, LGBT osv. Medierne ofte ejet/styret af Jøder fortæller ikke objektivt om konflikten i Mellemøsten eller har deres egne agenda i deres dækning.
  Det DU kan gøre er ikke at købe produkter fra Israel, ikke købe fra Jødiske virksomheder der støtter staten Israe, melde dig ind i din lokale National Socialiste forening og tage del i kampen for en bedre verden.
  Folk der stiltiende acceptere verdens gang er en del af problemet.
  De Amerikanske politikere og sikkert politikere fra andre lande der modtager penge fra Jødiske interesse organisationer er en del af problemet og folk der stemmer på dem og er med til at få systemet til at køre er en del af problemet.
  Revolution nu og vi kan få fred og harmoni i verden. DU kan være med til at gøre en forskel.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //