Danskere tvinges til at flytte i campingvogn

ENERGIKRISE: De tårnhøje el- og varmepriser har for flere danskere fået så stor betydning, at deres eneste mulighed nu er at flytte ud af deres boliger og ind på landets campingpladser. 

Temabillede. CC Public Domain

Corona Camping er en campingplads der ligger i Borup ved Køge. Pladsen blev landskendt da TV2 udgav serien »Trailerpark Danmark« der gik tæt på flere af de fastboende beboere, der ulovligt bor på campingpladser rundt omkring i landet.

I forbindelse med de stigende energipriser, har TV2 igen talt med ejerne af Corona Camping for at få en status.

Det viser sig, at alle 80 pladser på Corona Camping er optaget og pladsens ejere dagligt må afvise nye beboere. Faktisk modtager de dagligt mellem 10-15 opkald fra mennesker, der står til at ryge på gaden, hvis ikke de akut finder et sted at bo.

– Vi bliver simpelthen kimet ned. Vi får 10-15 opkald om dagen. Vi får altid mange opkald, når der er økonomiske kriser, men denne gang er det fuldstændig vanvittigt, fortæller Michael Farnø, ejer af Corona Camping.

Corona Camping er ikke den eneste vinteråbne campingplads, der oplever en stigende efterspørgsel for at bo i campingvogn hen over vinteren, siger Michael Farnø.

Han hører også fra sine kolleger, at de modtager opkald fra borgere, der siger, at de ender på gaden, hvis ikke de får en campingplads.

– Det sværeste er nok, at vi ikke kan hjælpe alle. Det der med at sige nej til folk, det er svært. Man kan bare mærke skuffelsen i den anden ende, og det er virkelig hårdt, siger han.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Heksejægeren says:

    Danskere bor i campingvogne og telte, mens somaliere får en fin lejlighed foræret.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //