Del og hersk 2.0

JØDESPØRGSMÅLET: Den demografiske og socioøkonomiske sammensætning af de som deltager ved markeringerne af Black Lives Matter, eller markeringer i det politiske og ideologiske kølvand af BLM, er et fascinerende skue.

Clara Kraebber øverst til venstre. Foto: NYPD.

Den demografiske og socioøkonomiske sammensætning af dem, der deltager i markeringen af ​​Black Lives Matter, eller markeringer i det politiske og ideologiske kølvand på dette, er et fascinerende syn, netop fordi det giver et billede af tidsånden og de mekanismer, der nu er aktive i samfund. Og selvom mange af disse eksempler let bliver anekdotiske, har de stadig en funktion. Et sådant eksempel er (helt tilfældigt naturligvis) jødiske Clara Kraebber, fra en (helt tilfældigt selvfølgelig) velhavende jødisk familie med flere ejendomme, herunder en lejlighed til 20 millioner kroner på Upper West Side i Manhattan, New York, hvor hun blev arresteret.

Claras far, Markus Kraebber, er børnepsykolog, mens hendes mor, Virginia Kindred, er arkitekt. Demonstrationen blev arrangeret af «New African Black Panther Party» og «Revolutionary Abolitionist Movement» og Kraebber blev arresteret sammen med en gruppe på syv personer, alle med privilegeret baggrund, hvoraf mindst fem er jødiske (selvfølgelig helt tilfældige). Clara studerer selv ved Rice University, en studieplads, der beløber sig til næsten 350.000 kr om året, kun i studieafgift. Man kan således med sikkerhed fastslå, at hun i første omgang ikke har til hensigt at selvproletarisere.

At denne kapital nu forsøger at gøre de underliggende samfundsproblemer til at handle om race (hvor forestillingen om at sorte systematisk undertrykkes af privilegerede hvide skal etableres) og ikke klasse, bør ikke komme som nogen overraskelse, og i den sidste ende vil venstrefløjen også blive fanget i denne retorik, og ny-intersektionalismen, vil lidt efter lidt have integreret den dominerende klasses begreber og tankegang. Vi har allerede set antydninger, også i dette land. Man kan sige, at det er en ny-intersektionalisme, hvor det er kapitalmagt, der nu styrer rækkefølgen af ​​hierarkiet efter sin egen dagsorden. Et illustrativt eksempel er videoen nedenfor, hvor hvide demonstranter chikanerer en farvet kvinde i forbindelse med en Black Lives Matter-markering.

(Til en prosaisk og popkulturel præsentation af absurditeten som præsenteret i sagen om Kraebber og de andre medtiltalte, anbefales Tom Wolfes «Rebel Chic & the Flak Catchers», om den (helt tilfældigt naturligvis) jødiske Bernstein-familie, som i et fashionabelt kvarter i New York organiserer en privat fest for at samle penge ind til Black Panther-bevægelsen.)

Kilde:
New York Post


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //